Mit gondoltok a COSMOS City ruhásbolt-ról?
:) Mostanában kezdenek elszaporodni az olyan kínaik, amelyek főként "ebelieve" és "MYC" márkájú ruhákat árulnak - ezek adják a Cosmos profilját is. Szerintem többnyire elég divatosak, olykor simán lekörözik a butikok kínálatát. Minőségre ki kell fogni a jót, az árra pedig egyáltalán nem lehet panasz. Én márkára legfeljebb sportszerekre adok ki (ruházatban), a többire manapság felesleges sznobság. Fiatalkorában az ember amúgy is még finomítgat a stílusán, tehát nem 20 évre akar öltönyt meg lapszoknyát venni. Szóval csak annyit akartam, hogy a Cosmos, hiába plázás üzletként adja el magát, végső soron a kínai boltokkal versenyez, és szerintem ez a verseny az olcsó ruhásboltok szférájában igen kedvező, mert ha ugyanaz a termék, akkor árban lesz differencia és verseny. Azt mondjuk megsúgom, hogy nem a Cosmos a legolcsóbb közülük, szerintem drágulhatott a hazai piacra való berobbanás óta. Én mondjuk megesküszöm rá, hogy a Jeans Clubnál jobb ruhákat árulnak, ami ott jó volt, azt általában nem kaptad meg 5000 alatt, akkor meg már miről beszélünk, lehet Promodban is vásárolni.
Egyébként azt rebesgetik, hogy manapság a "kínai ruhákat" itthon is gyártják, mert olcsóbban kijön.
A barátnőmék mindig ott veszik a ruháikat és irtóra jó cuccokat szokott venni!
És panaszt még nem halottam tőle!
Egyébként az igaz hogy sok New Yorker-es cucc szétjön az igaz hogy nagyon jól néznek ki azok is de szétjönnek!
(a tesómnak vannak onnét ruhái)
Szerintem érdemes körülnézni mindenhol és ki kell fogni a jót!
Én érden szoktam venni a stopiba, nagyon jó dolgok vannak és nagyon is olcsók!
Eddig nem ment szét semmilyen cuccom amit ott vettem:)
1300 (!!!) Ftért vettem ott egy legginset, ami alalpjáraton vastag + még szőrmés is belülről. Teljesen jó minőségű. Máshol 2000 ft-tól kezdődnek a sima legginsek, ami a legtöbbjük még át is látszik egy kicsit ott, ahol jobban feszül.
Egyébként nem nagyon az én stílusom az ottani ruhák, de lehet jókat kifogni, főleg a kiegészítőkből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!