Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a COSMOS City...

Mit gondoltok a COSMOS City ruhásbolt-ról?

Figyelt kérdés
Itt Zalaegerszegen a plázában van és én azért szeretem nagyon mert tök olcsón lehet divatos cuccokat kapni. Én egy szép,divatos farmert 2000ft-ért vettem meg. Még a kínaiba is drágább. Ti vásároltatok ott?
2010. márc. 23. 21:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
96%

:) Mostanában kezdenek elszaporodni az olyan kínaik, amelyek főként "ebelieve" és "MYC" márkájú ruhákat árulnak - ezek adják a Cosmos profilját is. Szerintem többnyire elég divatosak, olykor simán lekörözik a butikok kínálatát. Minőségre ki kell fogni a jót, az árra pedig egyáltalán nem lehet panasz. Én márkára legfeljebb sportszerekre adok ki (ruházatban), a többire manapság felesleges sznobság. Fiatalkorában az ember amúgy is még finomítgat a stílusán, tehát nem 20 évre akar öltönyt meg lapszoknyát venni. Szóval csak annyit akartam, hogy a Cosmos, hiába plázás üzletként adja el magát, végső soron a kínai boltokkal versenyez, és szerintem ez a verseny az olcsó ruhásboltok szférájában igen kedvező, mert ha ugyanaz a termék, akkor árban lesz differencia és verseny. Azt mondjuk megsúgom, hogy nem a Cosmos a legolcsóbb közülük, szerintem drágulhatott a hazai piacra való berobbanás óta. Én mondjuk megesküszöm rá, hogy a Jeans Clubnál jobb ruhákat árulnak, ami ott jó volt, azt általában nem kaptad meg 5000 alatt, akkor meg már miről beszélünk, lehet Promodban is vásárolni.

Egyébként azt rebesgetik, hogy manapság a "kínai ruhákat" itthon is gyártják, mert olcsóbban kijön.

2011. szept. 6. 17:06
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőmék mindig ott veszik a ruháikat és irtóra jó cuccokat szokott venni!

És panaszt még nem halottam tőle!

Egyébként az igaz hogy sok New Yorker-es cucc szétjön az igaz hogy nagyon jól néznek ki azok is de szétjönnek!

(a tesómnak vannak onnét ruhái)

Szerintem érdemes körülnézni mindenhol és ki kell fogni a jót!

2012. aug. 15. 14:04
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Akinek anyuci rakja a segge alá a 20 ezreseket persze h nem alacsonyodik le egy cosmos cityre :D egyébként én szeretem.
2012. nov. 21. 08:57
 24/28 anonim válasza:
100%

Én érden szoktam venni a stopiba, nagyon jó dolgok vannak és nagyon is olcsók!

Eddig nem ment szét semmilyen cuccom amit ott vettem:)

2013. jún. 13. 16:43
 25/28 anonim válasza:
100%
Én nagyon szeretek ott vásárolni, magamnak is és a páromnak is. Persze a legjobb akciókat kell kifogni de én még sosem vettem gagyi ruhát onnan és a legtöbb ruhám a cosmosból van!!
2013. júl. 12. 16:57
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak onnan felsőim és nagyon szeretem őket. Olcsó és mégis jó. Érdemes ott néha szétnézni.
2013. aug. 26. 14:21
 27/28 anonim válasza:
100%
Vannak jo cuccaik es rosszak is. Mint minden üzletben, de ár alapján leköröz Mindenkit. Marka alapján vásárolni amúgyis szánalmas dolog, lasd Apple rajongok. Ruházatban is sok ilyen van.
2013. dec. 21. 08:05
 28/28 anonim válasza:
100%

1300 (!!!) Ftért vettem ott egy legginset, ami alalpjáraton vastag + még szőrmés is belülről. Teljesen jó minőségű. Máshol 2000 ft-tól kezdődnek a sima legginsek, ami a legtöbbjük még át is látszik egy kicsit ott, ahol jobban feszül.

Egyébként nem nagyon az én stílusom az ottani ruhák, de lehet jókat kifogni, főleg a kiegészítőkből.

2013. dec. 22. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!