Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a COSMOS City...

Mit gondoltok a COSMOS City ruhásbolt-ról?

Figyelt kérdés
Itt Zalaegerszegen a plázában van és én azért szeretem nagyon mert tök olcsón lehet divatos cuccokat kapni. Én egy szép,divatos farmert 2000ft-ért vettem meg. Még a kínaiba is drágább. Ti vásároltatok ott?
2010. márc. 23. 21:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
18%

hát sztem meg nagyon gáz cuccok vannak ott, soha nem vettem még semmit nem is fogok, tök fölösleges bemenni...xD

16/L

2010. márc. 24. 16:12
 12/28 anonim ***** válasza:
15%
sztem is nagyon szar 16/L akkor már iknább new yorker,retro jeans,jeans club stb
2010. márc. 29. 14:12
 13/28 anonim ***** válasza:
87%
Ízlések és pofonok. Szerintem nagyon csini ruhákat lehet kapni, ráadásul egész olcsón. Sok ruhát vettem már ott, és jó minőségűek.
2010. márc. 29. 14:34
 14/28 anonim ***** válasza:
45%
Lehet, hogy velem van a probléma, de én sose találok magamnak jó rucikat. Valahogy messziről virít róluk, hogy gagyi. Lennének jó nadrágok is pl, de mindig elrontják azzal, hogy hülye zsebeket varrnak rá, vagy nagy virágokat, vagy teleszórják csillámmal a s*ggét, stb. A felsőkkel ugyanígy vagyok, van egy-kettő, ami messziről megtetszik, de aztán látom a nagy hatalmas, idióta feliratokat, amikkel teljesen elrontják. Szóval eddig két strandra való rövidgatyót sikerült vennem, de ez is két éve volt, azóta nem jártam ott. :( Persze azóta nem tudom, mi a helyzet, de már nem is érdekel. Olcsóságban meg akkor inkább jeans club.
2010. márc. 29. 16:29
 15/28 anonim ***** válasza:
52%

Utolsó vagyok.

A kérdező a véleményekre kíváncsi. Most azt nem értem, hogy miért kell lepontozni a másikat, csak azért, mert negatív véleménnyel van róla?

2010. márc. 29. 16:30
 16/28 anonim ***** válasza:
71%
Szentem is tökjó ruhákat lehet ott kapni. Én a pólókat szeretem a legjobban mert jók és 600-1300 Ft körül vannak. Farmerból is tökjók vannak.
2010. márc. 29. 16:31
 17/28 anonim ***** válasza:
66%

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:29

nem veled van a probléma....egyszerűen nem az ízlésvilágod.

2010. márc. 29. 18:27
 18/28 anonim ***** válasza:
79%
Én nagyon régen vásáoltam ott, szerintem vannak jó cuccok, csak ki kell fogni.. :)
2010. márc. 29. 18:50
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

tegnap mentünk barátnőmmel 4 gyönyörűű pulcsit sikerült beszerezni :)

amint tehetem bemegyek mégegyszer is.

2010. szept. 26. 10:26
 20/28 anonim válasza:
34%

Sziasztok!

Az én véleményemre szerintem nyugodtan adhattok, ugyanis már jó ideje keresem a pénzt a Cosmos és Shiva üzletek "kedves", indiai tulajdonosainak...

A minőség a béka feneke alatt - nem azt mondom, néha napján lehet találni valamire érdemes cuccokat is, de ha normális ruhát szeretnétek, és ezzel normális vállalkozásokat szeretnétek támogatni, akkor válasszatok valami magyart, ne a kínait. Ugyanis a ruhák származását illetően 99,99%-a Kínából származik, csak titeket próbálnak átverni az átcímkézett árukkal!

Végül hogy egy nagyszerű mondással zárjam a soraimat:

Olcsó húsnak híg a leve...!

2011. jan. 2. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!