Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pécsett fehérnemű, olcsón...

Pécsett fehérnemű, olcsón mégis jó minőségben, hol találok?

Figyelt kérdés
Pécsett, kéne egy hely ahol főleg tangát tudok venni magamnak, viszonylag olcsón, és viszonylag jó minőségben. Aki pécsi, az tudja: főként az ANK, közelében kellene egy ilyen bolt, az van közel, és annyira nem publikus. Illetve olyan hely kellene ahol nincs sok ember, mert nem bírom a tömeget, főleg nem ha fehérneműt nézek magamnak...kicsit zavar a helyzet :S
2010. márc. 23. 21:38
 1/2 anonim válasza:
Szerintem vannak jók a forrásban is ,3 fehérnemű bolt is van,de inkább ha az árkádból jössz át a forrásba ,akkor egyet lemész és bal oldalt van egy nagyon jó... , és nem is sok az ember.Nagyon kedves fiatal az eladó.Ált. magyar termékek vannak nála.Remélem tudtam segíteni..:)
2010. márc. 24. 11:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Én Pécsen a vásárban szoktam venni ;)
2010. márc. 29. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!