Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A mango márka menőnek számít?

A mango márka menőnek számít?

Figyelt kérdés

#menő #Mango #- drága minőség divat
2015. dec. 21. 14:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Már megint te vagy az a csaj, aki 2-3 naponta kiírja, hogy a Mango + a Zara menő márka? Úgy néz ki, 1. neked van elég durva kisebbségi komplexusod, 2. nem tudod máshogy kiélni az agressziód, 3. vagy csak irigykedsz a csinos lányokra...
2015. dec. 26. 23:27
 22/26 A kérdező kommentje:

Az ne az én bajom legyen hogy mást is érdekel a téma

Drukkolhatsz de nem vagyok az , az a teféléd és ők nyávognak nem is tudom ki az agresszív minden kis nyomi aki csak a nyalat csorgatja

Idejön sírni vicces

A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.

2015. dec. 27. 01:19
 23/26 anonim ***** válasza:
Az összes kommentednel tükröt tartanék a pofád elé, mert amiket irogatsz méltán tükrözi milyen is vagy te.
2015. dec. 27. 09:24
 24/26 anonim ***** válasza:
Igen, az énfélém, meg a mifélénk. :D :D Én is ki tudom itt élni a frusztrációmat, de nem én szeretném az önbizalmad még jobban a béka segge alá nyomni, majd megteszi más. :) :)
2015. dec. 27. 09:46
 25/26 anonim ***** válasza:
jó nagy darab lehetsz ha csak varratni tudod a ruháidat:-D
2015. dec. 28. 11:15
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Legalábbis nekem bejövősek a ruháik.:D
2016. jan. 6. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!