Mi a véleményeket a Zarás cuccokról?
Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 15:44
1/11 anonim válasza:
nekem tetszenek, de kicsit túlárazottnak érzem őket, ezért leginkább csak leárazásokon vásárolok ott. a nadrágok árai pl. okésak, de az hogy egy műbőr vacak cipőért majdnem 20 ezret elkérnek, vicc.
2/11 anonim válasza:
A ruhák vonalvezetése divatos,de nagyon rossz minőségi anyagot használnak ( nem beszélve hogy sok anyagfajta amiből készítik a ruhákat az egészségre káros) emaitt gyorsan tönkremennek. Erősen túl árazott, az ízlésesen berendezett és agyon világított üzletben minden szépnek tűnik de az utcán felvéve már jó néhány ruhán látszik hogy nem minőségi. Nekem nem jön be, én nem szeretem többek között emiatt. Magyaroszágon nagyon nagy a heepje de külföldon már alja kategória. Alig lehet találni szines és izleses ruhát, semmilyen színeket és a feketét nyomják. Minimális költségen eloallitott ruhat adnak el aranyárban.
3/11 anonim válasza:
A Zara-ban nagyon sok féle ruha van.
Van kifejezetten jó minőségű és van sok gagyi is. De ez általában minden ilyen nagyobb, ismertebb üzletre igaz.
Stílusban is nagyon sokféle van.
4/11 anonim válasza:
Ár érték arányában elég magas. Amúgy szeretem.
5/11 anonim válasza:
Szerintem ár-érték arányban jó a Zara. Én egyáltalán nem mondanám drágának. Ami ennél olcsóbb, az már full gagyi. Pl bershka.
Mostanában jó dolgok is vannak, nem rajongok a plázás boltokért, de a Zaraban ha megtetszik valami, azt megveszem.
6/11 anonim válasza:
nekem draga,de amúgy tetszenek a cuccai.ès magyararoszagon mèg menonek számít, ha lehet ilyet mondani
7/11 Sunshinedoll válasza:
Stílusban abszolút a magaménak érzem, a minőséggel nagyon ritkán volt problémám, általában pólók esetében, vannak eléggé túlárazott termékeik, viszont sok jó vásárt is ki lehet fogni, nekem összességében a Zara az egyik kedvenc üzletem, leárazásokkor meg kifejezetten megéri.
8/11 anonim válasza:
Életem legjobb nadrágja Zarás. Több ruhám nincs onnan, de nem is hiányolom, máshonnan szerzem be a ruháimat.
9/11 anonim válasza:
van pár Zarás cuccom, de összességében nem szeretem az üzletet....
10/11 anonim válasza:
Nagyon jó cukokk vannak szerintem jó áron is jol birjak nekem a cipőim 3-évig birják! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!