Lányok, veletek is történt már ilyen? Ha valakivel igen, az. Meg tudja magyarázni, hogy ez mitől van? (melltartó ügy)
Márciusba még 85C-s melltartót hordtam, majd később vettem 85D-set, mert a C már borzasztóan kicsi volt.. November elejéig még "telt" mellekkel rendelkeztem, de utána mintha visszafelé fejlődött volna... S most nagy rám a D kosaras..
Ez mitől lehet?
Mennyit eszel?
Mert a nők mindig a mellükről fogynak először, és ha kevesebbet eszel, mint szoktál, egyből meglátszik :/
Velem is ez volt :/
(De már visszajött hahahaaaa)
Egyél kicsit többet, és szerintem látszani fog :)
Ez milyen általánosítás, hogy a nők a mellükből fogynak először... Én pl a hasamból, a fenekemből és utoljára a mellemből. Ez teljesen egyéni, ki hogyan....
Simán lehet hormonális változás is. Tavasztól-őszig is van egy ciklus (nem véletlenül nyáron fogan meg a legtöbb gyerek).
Valamivel kevesebbet mint ezelőtt.
Pár hónapja 49,5 kg voltam, most 47 (156 cm-hez).Meg 3 hete elkezdtem egy kicsikét tornázni anyuval, mindennap 30 felülést + guggolást, hogy egy kicsit azért formában legyek. :)
Akkor feltételezhető, hogy ez az oka? :O
Különben csak 16 vagyok (ha ez jelent valamit). :)
Egyébként köszi a válaszokat! :D
én is fogytam 2 kilót és rögtön meglátszott, kicsit nagy az eddig hordott melltartóm
lehet nálad is ez lesz az oka
En ugyan igy vagyok csak en a falloszommal!
Ha hizok nagyobb ha fogyok akkor csoffad...
Értem. :/
Köszönöm a válaszod! :)
Hogy lehet 47 kilóval 85-ös hátad???
Milyen elszámozott melltartót hordasz te?
Hát nem tudom.. :P
Kínaiba szoktam venni a melltartókat és itt némelyik nagyon el van számozva... :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!