1/8 A kérdező kommentje:
fiú
2015. dec. 15. 15:25
2/8 anonim válasza:
Azt jem tudom, hogy helyes-e, mivel a napszemüveg akkora mint az arca, tehát semmi nem látszik belőle.
Hogy milyen a stílusa szintén nem tudjuk egy polóból meghatározni..
3/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, ugyan olyan mint az összes többi kis b$zi.
4/8 anonim válasza:
A kérdező arra érti hogy bejön-e a lányoknak ha ugyan olyan hajat vágat magának, ugyan olyan napszemüveget hord és ugyan olyan pólóban szaladgál mint a többi.
Hát hogy ezt mennyire ,,stílus'' arról vitatkozhatnánk, de inkább divat mint stílus
5/8 anonim válasza:
Nekem annyira nem. Ez a stílus annyira nem jön be. Főleg a haja:D Olyan mint ez mini Bieber:P 17l
6/8 anonim válasza:
Ebből, hogy helyes-e nem lehet megmondani, mert direkt semmi sem látszik az arcából. Annyi biztos, hogy 14 éves kor fölöttinek szerintem kisfiú.
Amúgy mi a "stílus"? Miley Cyrus haj, póló és napszemüveg?
7/8 anonim válasza:
a haja az nagyon gáz, az arcából meg semmit se látni, nem lehet megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!