Fiúk, nektek tetszik a legtöbb mai lány stílusa?
Magasderekú szűkfarmer, haspóló, rajta lenge kardigán, konty?
Magasderekú rövidnadrág, haspólóval?
Magasderekú rövidnadrág, lenge póló beletűrve a nadrágba?
Felhajtott szárú farmer rövidszárú tornacipővel?
A véleményetekre vagyok kíváncsi, mert mostanában rengeteg lányt látok, aki így öltözködik (persze nem ebben a hideg napokban) én magam viszont nem szeretem ezt a stílust/divatot, remélem ettől még az egyszerű, ugyanakkor csinos szűkfarmer és póló, karcsúsított kardigán összeállítás is tetszik nektek.
15/L
A tüdőgatya senkin nem tetszik. A tornacipő tornaórára való, a sportcipő meg sporthoz és így tovább.
De egyébként sem értem a lányok miért nem járnak szinte sose szoknyában, és rendes női cuccokban. Az a legvonzóbb, legnőiesebb, legelőnyösebb nekik és mégis, alig van aki hordaná. Inkább csak a 20-25 fölöttiekre jellemző, de ott sem gyakori. Nem értem. Ha a fiúk járnának nőies cuccokba, szoknyába szerintem a csajok sem lennének oda tőle... pedig ugyanaz a szitu.
Azért nem járunk szoknyában, mert baromi kényelmetlen, korlátoz a mindennapokban, folyamatosan fellibben, vagy beleakad valamibe, és állandóan arra kell figyelni, hogy ne látsszon ki a bugyink. Nem, a te kedvedért nem fogunk nem figyelni erre. Sajnálom, rohadt dolog, de ez van, fogadd el.
Egyébként nekem sem tetszik a mai divat, nevetségesnek tartom. Én azt veszem fel, ami nekem tetszik, és, ami jól áll, nem érdekel, mi a divat, és hogy ki mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!