Fiuk, egy lányon a magassarkú vagy a lapostalpu cipő tetszik jobban?
Fiatalabb fiuk véleménye érdekel :)
Es alacsony lánynal :D es tegyük fel tud menni a magassarkuban :D
hany eves kortol mondjatok/mondanatok azt, hogy ez igen, szép/jól néz ki benne?
Es hany centis 'lehet maximum' a cipő sarka szerintetek?
Lapos talpú. Szerintem 20 alatt nem nagyon illik egy lányhoz sem a magassarkú, de hát kinek mi.
19/F
bocs hogy lány vagyok!De szerintem nem volt szükséges ezt megkérdezni !Azt hordasz amit akarsz ,ha akarod lapos talpút ha akarod magassarkút.Én megfogadtam hogy max az 1-2 cm a sarok de ennyi azt is csak ha kötelező.És ne akarj tetszeni mindenkinek annak tetszel akinek tetszel oszt cs
12/L de bölcs ;)
Akkor ide is leírom, amit a 4. Válaszolonak privátban írtam ( legalábbis egy részét :D)
csak érdekel mások véleménye, nem azért tettem fel a kérdést, hogy majd attól függően fogok cipőt venni, hogy melyikre szavaznak többen :DD
Es nem azért hordok magassarkut ( leginkabb alkalmakkor, de neha hétköznap is ha olyan ruhát veszek fel) mert valakinek tetszeni akarok :D
Lehet neki épp a lapostalpu jön be, nem tudhatom :'D
Amúgy is alacsony vagyok, legalább picit magasabb leszek, amíg rajtam van a cipő :D
Es ez nem kötekedés vagy ilyesmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!