Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek is volt már rossz...

Nektek is volt már rossz tapasztalatotok a kínai ruhákkal, cipőkkel kapcsolatban? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A kínai ruháim többségét hamar ki kellett dobni, pedig vigyáztam rájuk, alacsony hőfokon mostam őket.. Ezért jó ideje nem megyek kínai diszkontba. Inkább a C&A-ba, a H&M-be járok. Néha szívesen betévedek angol turikba is, mivel valóságos kincsekre lehet ott bukkanni. :) Ezek a ruhák jobban megérik Nekem, mivel alig drágábbak, viszont jobb a minőségük.. OFF. Néha még a My77-ben szoktam vásárolni..

2015. dec. 15. 15:00
1 2
 11/12 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
Volt már nem egy rossz tapasztalatom kínaival kapcsolatban, de mégis legtöbbször ott vásárolok, mert olcsó és nem állok olyan nagyon jól anyagilag, hogy drágább üzletekben vásároljak.. Azok is ki tudja mennyivel jobbak, mint a kínai.. :P
2015. dec. 17. 18:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Értem.. Sajnálom, hogy engedheted meg magadnak! :( Véleményem szerint a My77, C&A, H&M cuccok jól bírják a strapát - legalábbis ezt tapasztalom..
2015. dec. 18. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!