Lehet valahol egyszerű, barna, lapos talpú csizmát venni?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, amin nincsen semmilyen csat, szőrme vagy egyéb dísz. Színben sötétbarnát, az ilyen vöröses barnák nem tetszenek vagy esetleg szürkét tudok még elképzelni. Inkább hosszú szárút szeretnék és mindenképpen lapos talpút. Viszont nagyon sokat nem is tudok költeni rá, 15.000-nél többet nem szívesen fizetnék érte, de a maximum az 20.000. Valaki találkozott már hasonlóval? A környéken csak deichmann, ccc van ezért ha tudtok rendelős oldalakat, nekem az is tökéletes lesz.2015. dec. 6. 09:42
1/2 anonim válasza:
Én a Dichmannban vettem sötétbarna flanc nélküli térdig érő lapos csizmát 10990-ért. Megörültem neki mert ténylg egyszerű mindenhez passzol.
2/2 A kérdező kommentje:
Most nem tudom belinkelni, amelyikre én gondolok...Arra gondolsz, amelyiknek nagyon sötétbarna színe van, egy picikét hegyesebb az orra, hátul van a cipzárja és térdig ér? Mikor megláttam szerelmes lettem kb. :) nagyon szép, semmi csiri-csáré cucc, viszont felpróbáltam és szerintem nem állt jól mert hozzám túl hosszú volt a szára és összenyomott, vastagította a lábam...pedig mondjuk annyira nagyon alacsony nem vagyok...Annál egy picit alacsonyabb szárú jobban áll szerintem. Ha nem ugyanarra gondolunk akkor bocsi :)
Köszönöm szépen!
2015. dec. 6. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!