Megtennétek ezt a barátotoknak?
Bocs én fiú vagyok,
De azért van véleményem:)
Nem vagyok lábimádó.
Nem vagyunk egyformák.
Mindannyian szeretünk valamit.
Néha ezt a partnerünktől kaphatjuk meg.
Ha tőled nem akkor mástól kapja meg.
Szóval a kérdés hogy ér e neked annyit hogy megtartsd.
Add meg neki ha nem lesz tőle semmi bajod.
Örülj hogy nem fojtogatós, vagy sorozatgyilkos, vagy egyéb, csak a lábadra bukik.
Jó tudom a melledre kéne , talán majd felnő hozzá, de komolyan van rosszabb is.
persze, majd kimegyek a retkes utcára mezítláb, hogy tiszta kost legyek meg esetleg megsértse valami a lábam + mindenki megbámuljon.. NEM.
az belefér, hogy mondjuk kiülünk valami füves részre és ott leveszem a cipőm vagy ilyesmi, de hogy kifejezetten cipő nélkül menjek oda, az kizárt.
Hát nemtom, ez egy nettó hülyeség a srác részéről. Nekem is van lábfétisem de sose jutna eszembe ilyen hülyeséget kérni a barátnőmtől.
Bár lehet, h őneki nem lábfétise, hanem "mezítláb az utcán" fétise van. Gondolom, van ilyen is.
Mert ha én mezítláb akarom látni a csajom akkor otthon azt annyit tehetem amennyit csak akarom, ha meg nem otthon, akkor elviszem egy strandra, Balatonra, vagy egy tengerpartra. Vagy a kertbe.
Sztem a fétis amíg 4 fal között vagytok tök okés lehet, de onnantól h komolyabb áldozatot kell érte hoznod pl. publikusan így mutatkozni az már nem várható el a részéről, h te ebbe belemenj. Mert ezt neki is meg kell értenie h egy szórakozóhelyen az utolsó dolog amit szeretnél egy szilánkba belelépni, az meg h Budapesten az utcán a redvába így gylaogolj, vagy felszállj a BKVra hát nemtom, azér ehhez kell egy kis elszántság.
Én kb hozzá nem érek semmihez puszta kézzel, nemhogy mezítláb hozzáérjek a földhöz amin előtte egy csöves feküdt, v valaki odahányt...
nem
max otthon ha jó ido van, de mashol nem. ha nem tartja tiszteletben,igy jart
2-es, ha annyira preferálod, akkor menjél TE végig a tök mocskos városban mezítláb.
Kérdező: kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!