S. O. S Az osztályunk hamarosan elkezd készülni a szalagavatóra viszont a ruha tekintetében eléggé hadilábon állunk szükségünk lenne egy kis segítségre megtennétek hogy küldtök linkeket?
A mi iskolánkban nem keringős nagy abroncsos ruhák a divatok hanem a rövid csinos fazonúak viszont nem nagyon találunk az interneten olyan ruhaszalonokat ahol kb 26 leányzónak tudnánk különféle méretekben rendelni :) Legfőképpen linkeket várok :) Mutatnék ruhákat például a tavalyi ballagók ilyeneket hordtak : [link]
Ilyen vagy ehhez hasonló ruhákat tudnátok linkelni nekem? Előre is köszönöm szép estét!
Bonprix és hasonló rendelős oldalak nem jönnek szóba?
Bár ha időbe belefér, szerintem varrassátok inkább, az tuti mindenkire jó lesz és megfelelően fog állni - kész ruhákkal általában nem ez a helyzet.
Esetleg kérdezzétek meg a tavalyiakat, hátha az már bevált és esetleg kedvezmény is jár.
Szerintem varrasatok!Olcsóbb,szebb,egyedibb,és a méret is tuti jó :)
Mondjak pár varrónőt?(Szolnoki vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!