Miért van az, hogy minden pizsama nadrág rövid?
Figyelt kérdés
Vagy csak én küszködöm ilyen jellegű problémákkal? Nem tudok normális hosszúságú pizsama nadrágot kapni, és még azok is összemennek. Igaz, nem vagyok alacsony, de túl magas sem (175 cm) és vékony is vagyok, és előbb utóbb minden pizsamanadrág a vádlim közepéig ér, holott hosszúnak vettem. A drága pizsamákkal nem lenne így? (women's secret stb) Bár bevallom őszintén nincs szívem 8-10 ezer Ft-ot áldozni egy pizsamára2010. márc. 22. 09:26
1/4 anonim válasza:
az én pizsim is összement, tök jó hosszú volt, most meg bokalengetős:S pedig én alacsonyabb vagyok 5 cm-rel
karácsonyra kaptam egy nike melegítőt, és az alsójával ugyanígy jártam, szóval nem biztos, hogy a drágább nem ugrik össze... pedig alacsony hőfokon mostam, vigyáztam rá:(((
2/4 anonim válasza:
1.összement a sok mosástól
2.túl kicsit vett az illető
3.kinőtte az illető
De bárhol lehet venni vastag, meleg, hosszú pizsamákat is.
3/4 anonim válasza:
Érdekes, nekem a pizsamáim fele hossú, ezeket nyilván hidegebb időben hordom. Még egynél sem tapasztaltam,hogy összement volna, persze van olyan amit pusztán kinőttem 6 év során és azért kicsi ;) de nem mennek össze nekem. Jah és az én pizsamáimnak még márkájuk sincs... Általában piacokon vesszük, olyan 1000FT-ért.
4/4 anonim válasza:
Hát, nekem nincs ilyen problémám... a pizsamtá megoldom egy shorttal, vagy szimplán bugyival...=/ Kényelmesebb, és olcsóbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!