Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretsz kulonbozni oltozkodes...

Szeretsz kulonbozni oltozkodesben a tobbiektol?

Figyelt kérdés

pl nem a megszokott stilusu nadrag hanem melycipzaros (azthiszem igy mondjak), a lenyeg hogy masabb mint a tobbi

es pl suliba, oltoznel igy, 'kuloncebben' (de nem kihivoan!!) ?

2010. márc. 21. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

én igen.

persze nem azzal akarok kitűnni.

2010. márc. 21. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Persze. Nem szeretek olyan lenni mint a sok birka aki csak a divatot követi. Én magam alakítom át a ruhákat amit veszek, vagy varratok. De semmiképp nem fogok olyan ruhákba járni mint mások. Engem zavarna.
2010. márc. 21. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen,szerintem ránk jellemző stílust kell kialakítani,nem azt,amit ránk akarnak erőszakolni a divatdiktátorok..mindenkinek legyen egy jellegzetessége még a ruhákban is,szerintem ez egyfajta önmegvalósítás is..
2010. márc. 21. 21:22
 4/9 A kérdező kommentje:
a sulim visoznylag kicsi, (450 diak kb) es nagyjabol ismerek mindenkit, ugyanaz a stilus..csiponaci stb stb. en a tegnap vettem egy mely ulepu nadragot, nagyon nagyon tetszik, de felek hogy tul 'kioltozott' lennek :/
2010. márc. 21. 21:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
vedd fel. :)
2010. márc. 21. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a gond, ha neked tetszik vedd fel. Mit számít hogy ki mit szól hozzá? Nem másoknak öltözködsz.
2010. márc. 21. 21:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Részemről úgy vagyok, hogy nem egy adott divatirányzat szerint öltözködök, hanem az alapján, hogy a ruha mit közvetít: Ha sportos azt előnyben részesítem, mert ezt szeretném kiemelni. Színekben felsőből kedvelem a barnát, vagy az olajzöldet, vagy a zöld más árnyalatait is, mert valamiért úgy érzem, hogy ezek a színek illenek hozzám. Nadrágból egyszerű farmert hordok: Levi's 501-et, mert az hagyományos, nincs szétkoptatva, vagy sötétítve. Cipőből vagy bakancs, vagy edzőcipő, de abból is minél sportosabb, rend szerint Nike. Ehhez illően rövid, pár miliméteres hajam van, ami így erősítí egy kicsit a sportos jelleget.
2010. márc. 22. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Gimibe én volt, hogy hálóingben mentem, akkor teljesen furán néztem ki.. Meg mindenféle extrém cuccokban...

Suliba bármit felvehetsz, nagyon jó móka, mikor kicsit meglepődnek!!!! ;D

Mára már nem célom, hogy deviánsnak tűnjek, úgyhogy legfeljebb 1-1 izgibb darab van rajtam...

2010. márc. 22. 16:49
 9/9 A kérdező kommentje:
izgibb darab? mintpeldaul? nagyon erdekelne, en is szerelem az ilyen erdekes cuccokat (ami csak nekem van, es masnak nemigazan) :)
2010. márc. 25. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!