Melyik ruha jobb választás egy egyetemi gólyabálra?
Melyik ruha illik jobban az alkalomra szerintetek? Nem tudok dönteni.
Ilyen ruhám van sötékékben:
A másik választási lehetőség egy ehhez nagyon ahsonló ruha pici elterésekkel, de arról nem találtam képet(középső):
Az első sok, a második kevés. Valami normális, szolid koktélruha illene egy gólyabálra szerintem.
[link] (mondjuk ez azért egy kicsit túl rövid szerintem)
De akár egy elegáns nadrág és egy szép blúz is megfelelő. Én ilyen eseményre hosszú ruhát nem vennék fel. Meg persze bőrszoknyát sem, de azt amúgy sem...:D
Köszönöm a válaszokat! Ezek között tényleg vannak szépek:D
Holnap még szétnézek szerintem hátha találok valamit, csak kicsit fáj a szívem, mert a feketét azt múlthéten vettem direkt erre az alkalomra, a hosszú pedig egyszer volt rajtam a szalagavatón.
Néztem képeket ismerősöméknek, milyen ruhában vannak, de nagyon vegyes igazából. Van akinek nagyon mini valaki hosszú ruhába van.
Ismerősöket is kérdeztem ki mit mond, valaki a hosszút valaki a feketét.
A hosszútól az bizonytalanít el, hogy nem az én gólyabálom lesz, hanem a barátomé, így nem nagyon akarnék feltűnősködni és hát az a ruha elég feltűnő.:'D
A feketének meg a bőr része miatt gondolkodtam el. Amugy az enyémnek a felső részeben csipke betétek vannak, nem pont ugyanilyen.
De hát holnap még hátha találok valamit akkor, ha nemm akkor nem tudom mi lesz.:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!