Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik ruha jobb választás...

Melyik ruha jobb választás egy egyetemi gólyabálra?

Figyelt kérdés

Melyik ruha illik jobban az alkalomra szerintetek? Nem tudok dönteni.

Ilyen ruhám van sötékékben:

[link]

A másik választási lehetőség egy ehhez nagyon ahsonló ruha pici elterésekkel, de arról nem találtam képet(középső):

[link]

2015. dec. 1. 22:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ja igen ezek teljesen jók egy 50 évesnek igazad van.:)
2015. dec. 2. 18:30
 12/19 anonim válasza:
1
2015. dec. 2. 20:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az első sok, a második kevés. Valami normális, szolid koktélruha illene egy gólyabálra szerintem.

[link]

[link]

[link] (mondjuk ez azért egy kicsit túl rövid szerintem)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

De akár egy elegáns nadrág és egy szép blúz is megfelelő. Én ilyen eseményre hosszú ruhát nem vennék fel. Meg persze bőrszoknyát sem, de azt amúgy sem...:D

2015. dec. 2. 21:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, itt vannak még:

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. dec. 2. 21:25
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Ezek között tényleg vannak szépek:D

Holnap még szétnézek szerintem hátha találok valamit, csak kicsit fáj a szívem, mert a feketét azt múlthéten vettem direkt erre az alkalomra, a hosszú pedig egyszer volt rajtam a szalagavatón.

Néztem képeket ismerősöméknek, milyen ruhában vannak, de nagyon vegyes igazából. Van akinek nagyon mini valaki hosszú ruhába van.

Ismerősöket is kérdeztem ki mit mond, valaki a hosszút valaki a feketét.

A hosszútól az bizonytalanít el, hogy nem az én gólyabálom lesz, hanem a barátomé, így nem nagyon akarnék feltűnősködni és hát az a ruha elég feltűnő.:'D

A feketének meg a bőr része miatt gondolkodtam el. Amugy az enyémnek a felső részeben csipke betétek vannak, nem pont ugyanilyen.

De hát holnap még hátha találok valamit akkor, ha nemm akkor nem tudom mi lesz.:'D

2015. dec. 2. 21:51
 16/19 anonim ***** válasza:
36%

ne vegyél hosszút, az gólyabálra erős túlzás, pláne ha nem is a sajátod. de túl kur vás, prolis se legyél.. én ilyesmiket vennék fel:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

egy szép cipővel, nyaklánccal esetleg teljesen jók.

2015. dec. 3. 09:35
 17/19 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk kivétel nélkül mindenki hosszú, szolidan dekoltált estélyiben volt. Sőt, sokan abroncsos nagyestélyiben.
2015. dec. 3. 10:30
 18/19 A kérdező kommentje:

Na végül vettem másikat.

Ilyet, púderszínűben.:)

[link]

2015. dec. 3. 18:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Jó választás! :)
2015. dec. 31. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!