Melyik magassarkú lenne a jobb választás?
Egy elegáns magassarkú fekete cipőre lenne szükségem, amit ballagásra, vizsgára, bankettre stb. fel tudok venni.
Kettőt néztem ki, de nem tudok dönteni.
1. [link]
Nekem felvéve ez tetszik jobban, mert szebb a sarka, de velúr, és félek, hogy megcsúnyul. Az ára kb. 7-8 ezer forinttal kevesebb, mint a másik cipő.
2. [link]
(Persze új állapotban, nem ilyen használtan)
Kívül-belül bőr, és párnázottabb a talpa, viszont a tömzsibb és egyenesebb sarka miatt szerintem kevésbé "kecses"(:D).
Ti melyiket választanátok?
Az olcsóbb, szebb cipőt, ami esetleg kevésbé tartós, vagy a drágábbat, ami talán egy kicsivel kevésbé szép, de kényelmesebb a talpa és talán strapabíróbb?
Nekem a második egyáltalán nem tetszik mert, nem fiatalos. Velúr cipőm van nekem is már két éve és semmi baja sincs, igaz, hogy alkalmi cipő, ezért nem is hordom gyakran.
Szerintem attól mert egy cipő velúr, ugyan olyan tartós, főleg, hogy nem minden nap fogod használni.
Hát én is úgy gondoltam, hogy úgy sem a legnagyobb sárban fogom használni. Csak mondjuk azért nem tudhatom mindig előre, hogy esik-e vagy sem.
De megnyugtató, hogy azt írod, a velúr is tartós. Az eladó is azt mondta, hogy neki is van és semmi baja, csak hát ugye az eladónak mégis csak az a dolga, hogy eladja a cipőt, ki tudja igaz-e amit mond:D
Szerintem nem pont ez a cipő volt, csak ezt találtam, ami nagyjából hasonló:D
Amit néztem, az élőben volt mamás. Platformos volt, lekerekített az orra és kicsit vastagabb volt a sarka, mint a másiknak:D
Talán ez jobban hasonít, csak persze fekete volt és nem lakkozott:
Amelyik jobban tetszik azt vedd.
Nekem a velúr anyag a nyerő, viszont a vékony sarok nem tetszik, és nem is tartom kényelmesnek az ilyen vékonyságút már. De hogy neked melyik jobb azt csak te tudhatod.
Én ilyesmit vennék fel:
Már előre látom a fikázást az orra és a sarka miatt. :)
Szerintem egyébként semmivel nem kényelmetlenebb a tűsarok, csak tudni kell benne szépen menni.
Amúgy ha a tieidből kéne választani, akkor az 1-es.
Köszi az ajánlást, de őszintén szólva, nekem a hegyes orrú nem tetszik igazán:)
Tehát mindenképpen hegyes orrút szeretnék.
Igazából nekem ilyen tetszene a legjobban, de nem volt a boltban:
A velúr ilyen alakú volt, csak ugye velúr..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!