Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem akarok senkit se megbántan...

Nem akarok senkit se megbántani, de most komolyan, csak nekem röhejes mikor egy lány/nő gumicsizmát vesz fel a városba?

Figyelt kérdés

Még a gazdagabb családból származó lányok (akik mindent megkapnak a szüleiktől) pont gumicsizmát vesznek fel. Ráadásul VÁROSBAN? Olyan benyomást kelt nekem,mintha tehenész lányok lennének,vagy mintha most jöttek volna a vidékről a földekről,vagy oda mennek.

(Vidék alatt a kisebb falukat értem,nem a városokat.)

Nekem annyira ízléstelen , ráadásul abba nem is nagyon szellőzik a láb. Tudom,mert egy ismerősöm olyat hord,és megéreztem....a bűzt,mikor levette a "divatosan" kinéző ,modern GUMICSIZMÁT. Á én ezzel nem tudok azonosulni.

Oké ,hogy esős időben jól jön,mert nem ázik be, de akkor is, vannak ennél ezerszer-szebb jobban kinéző félcsizmák,csizmák. ami nem gumiból van.

Annyira gáz,hogy mindenki megy a tömeg után.

Másnak erről mi a véleménye?

2015. dec. 1. 20:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Viszont szamomra az az erdekes,hogy ha merjuk fikazni a noi divatot legyen az elonyos avagy sem akkor ugy vedekeznek,tamadnak az erintettek hogy az csak na!

Ha viszont egy ferfi ujit be valamit akkor nagy az osszefogas es karoltve sertegetik ahol csak tudjak!

Valoban ez az erdekes..

2015. dec. 7. 12:55
 22/26 anonim ***** válasza:

21es, ez jó kis általánosító baromság volt :)

nem azért de pont ennél a kérdésnél, ami nőket érint divat témában, pont nem volt összefogás :D

többen leszólták, többen dícsérték, ennyi.

2015. dec. 8. 12:10
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Orulok neki,hogy vegre osszefogtunk paran a nok ellen ugy ahogy ok es a veluk egyeterto ferfiak teszik oly surun!

Es ne ez az egy kerdes alapjan vonjal le kovetkeztetest!

2015. dec. 8. 13:36
 24/26 anonim ***** válasza:
39%

Hmm, érdekes, én gumicsizmahordó nőként azt is imàdom, ha a párom divatosan öltözködik! Milyen jó, hogy nem vagyunk egyformák! :D

Ellenem meg lehet összefogni, de elég öntudatos nő vagyok, így tudom mi áll jól nekem, és mi nem. A stílusom is elég kiforrott, így nem igazán érdekel mások véleménye! :)

2015. dec. 8. 15:52
 25/26 anonim ***** válasza:
Orulunk a kiforrott ontudatos stilusodnak,ezek szerint ha a parod divatos akkor biztos bevallal mereszebb rucikat is tulnyomoreszt gondolom olyanokat is amiert itt a nevezzuk oket masik csapatnak leszoktak fikazni oket!
2015. dec. 8. 16:01
 26/26 anonim ***** válasza:
50%

Igen...

Bár gyakran egy férfit már a sok nagyokos akkor is megszól, ha igényesen van felöltözve. Mert biztos bzi. (Aztán meglátnak mellette, és folyik a nyáluk.) Én el is várom a páromtól, hogy igényes legyen, szerencsére neki sincs ezzel baja. Igenis egy férfi is foglalkozzon magával, ne csak a nőtől várja el, hogy mindig "tökéletes" legyen. A susogós nacis, vagy lyukas sportcipős pasiktól egyenesen kiver a víz!

2015. dec. 8. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!