Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem akarok senkit se megbántan...

Nem akarok senkit se megbántani, de most komolyan, csak nekem röhejes mikor egy lány/nő gumicsizmát vesz fel a városba?

Figyelt kérdés

Még a gazdagabb családból származó lányok (akik mindent megkapnak a szüleiktől) pont gumicsizmát vesznek fel. Ráadásul VÁROSBAN? Olyan benyomást kelt nekem,mintha tehenész lányok lennének,vagy mintha most jöttek volna a vidékről a földekről,vagy oda mennek.

(Vidék alatt a kisebb falukat értem,nem a városokat.)

Nekem annyira ízléstelen , ráadásul abba nem is nagyon szellőzik a láb. Tudom,mert egy ismerősöm olyat hord,és megéreztem....a bűzt,mikor levette a "divatosan" kinéző ,modern GUMICSIZMÁT. Á én ezzel nem tudok azonosulni.

Oké ,hogy esős időben jól jön,mert nem ázik be, de akkor is, vannak ennél ezerszer-szebb jobban kinéző félcsizmák,csizmák. ami nem gumiból van.

Annyira gáz,hogy mindenki megy a tömeg után.

Másnak erről mi a véleménye?

2015. dec. 1. 20:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%

Először is leszögezném, hogy én még sose hordtam gumicsizmát városban (kivéve, amikor jártam lovagolni, akkor buszoznom is kellett benne).

Ennek ellenére nem értek egyet veled. Hagy hordjon már mindenki azt, amit szeretne. Komolyan nem értem, hogy neked ez mért fáj. Nekik tetszik, neked nem. Ők hordják, te nem. Ennyi. Másrészt meg írod, hogy vannak olyan csizmák, amik nem gumiból vannak. Akkor miből? Műbőr? Hétköznapi hazsnálatra tökéletes, én is olyat hordok, szeretem is, csak nem a gumicsizma alternatívája. Vagy igazi bőr? Fel nem vennék igazai bőr cuccot, nem bírnám elviselni, hogy azért öltek meg egy állatot, hogy aztán én magamra húzzam a bőrét...

2015. dec. 2. 06:18
 12/26 anonim ***** válasza:
21%

Igaz kerdezo en sem tudok ra magyarzatot talalni, csak annyit,hogy hulyek es izlesficamossak a nok!

Viszont azon nem lepodtem ,hogy ha egy fiu kicsit valtoztat a ruhazkodasan akkor ennyien mint itt is nem allnak melle hanem inkabb sertegetik es tamadjak!

De tudjatok mindenki azt hord amit akar!

Na persze...

2015. dec. 2. 09:54
 13/26 anonim ***** válasza:
41%

"Plusz ha kiszállok az autómból, szerintem senki nem hiszi, hogy kapálásból jöttem"!

Nem hiszik, hanem látják, hogy divatból hordod, mert aki autóval jár az pont a legkevésbé van kitéve az elázásnak.

De akármit is mondtok nem elegáns divat, de nőknél más, mert férfi próbálna mondjuk hótaposó csizmában vagy sí overálba járni, vásárolni, akkor kinevetnék.

Volt amikor kinevették a mini sortos kérdezőt, ha tavasszal úgy járni többen kinevetnék, de a gumicsizmás nőket ugye senki nem neveti ki előtte.

2015. dec. 2. 10:47
 14/26 anonim ***** válasza:
50%

Miért, ha kiszállok az autóból, nem ázhatok el, vagy nem ázhat be a cipőm? :D Hozzáteszem sajnálnám is a cipőimet...

Mindegy, páromnak pl tetszik ahogy öltözködöm, én pedig mindig pont azt veszem fel, amiben jól érzem magam.

2015. dec. 2. 11:39
 15/26 anonim ***** válasza:

hát, én imádom azt az érzést, hogy esőben nem kell betojva közlekednem, nehogy pocsolyába lépjek és egész nap vizes legyen a lábam, ami után még tuti fel is fázok :D

bokáig érő gumicsizmám van, rajta masnival :D sajnos hidegben nem tudom annyira hordani, de az őszi esős időszakban az életemet mentette meg enyhe túlzással :D

ha valakiben ilyen mély nyomot hagyok, hát legyen, még valahol szórakoztató is :D

2015. dec. 6. 15:46
 16/26 anonim ***** válasza:
36%

Utcso! Es az osszes tobbi gumicsizmas!

Elgondolkoztatok mar azon hogy a ferfiak hogy csinaljak hogy nem aznak el?

Vagy ok nem csinalnak ekkora gondot belole?

2015. dec. 6. 16:07
 17/26 anonim ***** válasza:
50%

Ezek szerint csak a nőknek ázik be a cipője, a férfiaknak nem. Én is sokszor mentem esőbe, el is ázott a lábam valamelyest, de sose gondoltam, hogy gumicsizmát húzzak.

És 10-20 évvel ezelőtt nem ázott be a cipőtök, csak az utóbbi 2 évben?

2015. dec. 6. 17:46
 18/26 A kérdező kommentje:

Igen értem,hogy nagyon praktikus .

De akkor is ormótlan,csúnya nekem. De akinek az tetszik,hordja nyugodtan. Csak arra gondoltam,hogy a legtöbben divatból hordják,mert pl egy sztár is azt hord,akkor egyből le kell utánozni.

Én találtam olyan bokacsizmát,ami nem gumiból van és nem is ázik be.Pont ezért választottam.

MIndegy értem, nem nézek le sose egy gumicsizmás embert se. Arra voltam kíváncsi,másnak mi a véleménye róla. De ha nagyon sértő lett,le töröltethetem a kérdést. Nem akartam senkit megbántani.

2015. dec. 6. 20:56
 19/26 anonim ***** válasza:
Divatból hordják tuti,mint minden más esetben amit kitalálnak, szerinted amikor ideírják, hogy 30-40K kiadnak érte, akkor az nem divatmajmolás mi? Normális csizmások többen vannak és azok sem áznak be, de legalább esztétikusak. Engem jobban az bosszant, hogy a pasiknál nem divat semmi új dolog, nem jön divatba olyan könnyen semmi.
2015. dec. 6. 21:09
 20/26 anonim ***** válasza:
89%

hát, szerintem sok pasinak is beázik a cipője :D

sajna nekem nincs pénzem olyan csizmára, ami nem ázik be egyáltalán, és ha már van lehetőseg, gumicsizmázok :D

pár éve eszembe nem jutott volna utcára, akkoriban a gumicsizmát is csak a klasszikus zöld parasztbácsi sztájlban ismertem :D

de egyébként ha meg valaki divatból hordja, az miért baj? :) rengeteg mindet divatból művelnek az emberek, és ha valakinek van 30 000 Ftja gumicsizmára, hát had vegye :D

én azokat az embereket sajnálom, akiknek mint a pletykás vénasszonyoknak, nem jut értelmesebb elfoglaltság, mint ezen rinyálni :D

2015. dec. 7. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!