Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát vegyek fel vagy...

Milyen ruhát vegyek fel vagy ti miket szoktatok?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre többször megkapom, hogy nem tudok öltözködni. Ti milyen ruhákat szoktatok felvenni, ami nőiesebb, vagy sportosabb? Nagyjából mindig tisztába vagyok vele, hogy mi a divat, de valahogy nem tudom összeválogatni a ruhadarabokat. Miért?? 15/L
2015. nov. 29. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Én általában olyan ruhákat hordok, amiben jól éreztem magam, nem az alapján válogatok, hogy más beszól-e rá vagy nem. 15 évesen ne akarj nőies lenni, amikor még csak kamaszlány vagy, nem pedig nő.
2015. nov. 29. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Van néhány tipp, amiknek a segítségével talán könnyebben kiválasztod a megfelelő öltözéket.

-mindig az időjárásnak megfelelően öltözz

-a saját ízlésed szerint, fontos, hogy neked is tetszen

-kényelmes legyen, amiben jól érzed magad

-helyhez, alkalomhoz illően válaszd ki a szettet (pl.: iskola vagy diszkó vagy színház vagy erdei túra stb.)

Ezek után érdemes átnézned a szekrényed, hogy milyen ruháid vannak.

Alapdarabok, amikből kiindulhat a legtöbb öltözék:

-farmer (egy világos és egy sötétebb jó ha van)

-rövid ujjú felső

-hosszú ujjú felső (fehér és fekete és még amilyen tetszik)

-pulóver

-kardigán

Cipőből és kabátból érdemes mindenképp olyat választani, ami semleges vagy nagyjából mindenhez megy. pl.: fekete vagy barna.

Ezeken kívül télen jól jöhet plusz rétegnek a ruha alá egy body és harisnyanadrág.

Ami még fontos, az a színek harmóniája.

Az öltözékedben 2-3 szín legyen egyszerre jelen. Többel bohócos hatást kelthet az összeállítás.

Ne keverd a különböző mintákat se pl. kockásat csíkossal ne vegyél fel, hasonló okokból.

Kiegészítőként télen sál jó választás lehet.

Itt van néhány szép, hétköznapi összeállítás, de nyilván neked a saját ruhatáradból kell összehoznod valami szépet, ezek csak tippek. Nézd meg a színeket és a módszert, hátha sikerül belőle merítened.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. nov. 30. 09:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Leggings és hosszított pulcsi/ing/tunika. Kényelmes, és csajos. :)

Télen sapka-sál, bakancs.

Néha csizma (de nincs kényemes csizmim, így azt nem hordom, sajna).

2015. nov. 30. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!