Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miket és mennyit vegyek télre?

Miket és mennyit vegyek télre?

Figyelt kérdés

Most kaptam úgy először nagyobb pénzt hogy vásároljak be magamnak.

És érdekelne ki miket vesz/vett télre és mennyit.

pl hány db pulcsi,hosszú ujjú,és társai?!

Meg milyen színek divatosak idén télen?!

13L

2015. nov. 4. 08:07
 1/2 anonim ***** válasza:

burgundi,mustársárga,méregzöld

De amelyik szín tetszik-tudom unalmas duma ,de igaz

Csak ne legyél nagyon fekete/szürke. Nem kell papagájnak sem lenni, de kell egy kis szín. Nekem van 3-4 pulcsim/kardigánom a hétköznapokra, 2-3 hosszú ujjúm és 2 blézerem. De ez 2-3 év alatt vásároltam össze. Én sálmániás vagyok abból van 6-7 db, mintás, színes nagy kicsi minden. (a sál és a sapka nagyon fontos-hőérzet szempontjából is) Jó cipőre nálam viszont nem igazán futja pl. rendes meleg csizmám még nincs. Van egy oxford cipőm, egy telitalpú bokacsizmám, meg egy iszonyat vastag talpú sportcipőm, csak utóbbit vettem idén.

Kényelmes (ne tűsarkú!), meleg csizmát mindenképp vegyél, anélkül nehéz a tél!

2015. nov. 4. 09:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt vegyél amire neked szükséged van és tetszik. Annak nincs értelme hogy azt nézed mások mit és mennyit vesznek. A divat meg végképp lényegtelen dolog.
2015. nov. 4. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!