Milyen csizmát vegyek télre ami meleg, nem ázik be, és több évig is tudom hordani?
A Deichmann oldalát nézegettem, max olyan 15e Ft- ot tudok rászánni, vagy esetleg még kicsit többet, csak megfeleljen az elvárásaimnak.
19 éves lány vagyok.
Deichmann pont az az üzlet ahol talán 4 db cipő van amire rá van írva, hogy vízálló. Az is a Ladroveres bakancsok.
Nagyon rossz választás.
Bőrdíszműveshez is bemehetsz, mert ott 10 000-től kezdődik egy csizma, és nagyobb az esély arra, hogy nem ázik be.
Illetve a Decathlon is nemsokára, hozza az utcai modelljeit.
Hú, hát ez így elég lehetetlen. Egy jó minőségű bőrcsizma 25-40 ezernél kezdődik, azok talán (!) kihúznak több szezont is, persze ebben benne van, hogy aki ennyiért vesz cipőt, az általában nem gyalog jár meg bkv-val, és nem egy cipőt használ.
Szerintem inkább a meleg és nem beázó legyen a szempont, a deichmann-t már ki is húzhatod. Az ott vett cipők tipikusan az első esőben beáznak, a másodiknál tönkremennek. De az impregnáló spray-t ajánlom, azt ott vettem és bevált, heti egyszer átfújom a cipőt, és tényleg nem annyira ázik be. Ha beletörődsz, hogy 1-2 szezonra jó max, akkor esetleg, de érdemes szétnézni kínaiban is, mert gyakorlatilag ugyanaz a választék és a minőség. Esetleg még Humanic vagy CCC.
Inkább laposat keress, vagy telitalpút, de semmiképp se vegyél papírvékonyat, az hamar meg is törik, és fázni is fogsz benne. Anyagból pedig bélelt műbőrt szerintem. :)
Esetleg ha nem feltétlen a nőies a cél, akkor vegyél egy bakancsot - van egész hosszú szárú is, tapasztalatom szerint azok a legjobbak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!