Rockerek, hogy viselitek, hogy divat lett a bőrkabát és mindenki olyanban jár?
Figyelt kérdés
vagy ez csak engem zavar?!2010. márc. 21. 12:52
11/18 anonim válasza:
Ez a válasz 37%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:26
NETÁN valakit megsértettem???minek kellett így lepontozni,csak válaszoltam..az meg,hogy nem érdekelk a divat,attól titeket érdekelhet...nem akartam megbántani senkit..nem is értem!Magyarázzátok meg,vagy pontozzatok vissza lécci,mert nem találom hol a hiba! :/
12/18 anonim válasza:
A bőrkabátot nem a rockereknek találták ki. Van és kész. Akinek tetszik megveszi és hordja.
Amúgy meg eddig is sok nem rocker hordott bőrkabátot, csak Te most vetted észre.
13/18 anonim válasza:
nagyapámnak is van bőrkabátja..
14/18 anonim válasza:
a tornacipő és a punk utánzat frizura után nem lep meg...
15/18 A kérdező kommentje:
örülök a sok válasznak, bőr vagy nem bőr, vesszetek össze :D nekem van mindkettő ha ez megnyugtat valakit. Mondjuk igazából nem törődtem soha azzal, hogy ki mit hord,mert én soha nem azokat hordtam amit a nagy tömeg, csak - mint ahogy előttem említették - tényleg most tűnt fel, hogy minden második ember ilyet hord. Mondjuk igaz, meg lehet különböztetni hogy ki milyet hord. Pl az én kopott-szakadt 20éves motorosdzekim még nem jött velem szembe soha az utcán :D
2010. márc. 27. 09:39
16/18 anonim válasza:
a rockerek mas bordzsekit hordanak, kopotabad vagy nem tom hogy mondjam de biztos hogy nem ilyet mint hordani szoktak, rocker csaj vagyok es tuti hogy a mi nem ilyet hordunk, ennel vannak sokkal vaganyabbak is amiket rockerek hordanak
17/18 anonim válasza:
Engem nem zavar. Vegyél egy régebbi típusút, ha mindenképpen a világ tudtára akarod adni, hogy rocker vagy. Az én kabátom például elég régi, már vagy 50 éve megvan, a nagyfateromtól kaptam. Azon látszik, hogy nem ez a mai divatkabát. Javaslom te is vegyél ilyet. Remélem segítettem.
18/18 anonim válasza:
Én szándékosan szövetkabátot hordok ami olyan mint egy bőrdzseki de nem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!