Hogyan űzzem ki a szagot a cipőmből?
Van egy elég drága cipőm, cirka 60 rugó volt (fájós lábú vagyok, és megelégeltem az ócska semmit nem érő cipőket, és kispóroltam..)
Kb. 1,5 hónapja egyszer elázott a lábam benne, és még rajtam maradt pár órát..azóta MACSKAVIZELET szagú a cipőm. Még akkor, és most is próbáltam mindent. A talpát kivettem, külön mostam, a cipőt beáztattam mosószerbe, kétfélébe is, de egyik sem hozta ki. Ázott 10 órán keresztül. Bőr kívülről, és ez az áztatás már meglátszódik rajta :(
Sportcipő, de használom, tulajdonképpen melóba is ezt szoktam használni,de ugye már nem tudom hordani egy ideje. Sétánál vettem fel mostanában, és mintha kevésbé lehetett volna érezni a szagot, de most kimosással újra érezni, erősen, és szárítón volt, + radiátoron....
Olyan szinten büdös, hogy beszálltam vele a barátom kocsijába, és fél perc múlva szörnyűlködött, hogy mi ez a rettenetes bűz :(
És se macska, se más állat nem járt a közelében.
Elolvastam. Vettem hozzá tisztítót. És nem működött....
Amúgy meg 5év után ez az első cipő, amiben tudok járni. Annyira durván fájós a lábam :(
Szóval maga a cipő életem legjobb döntése, és ha más nem, akkor büdösen hordom, de gondoltam, hátha valaki tapasztalt már ilyet.
Lehet a jak-bőr megázva ilyen szagú? (valódi bőr..)
bár személy szerint nem arra figyeltem, hogy valódi-e, igazából nem szeretem ezeket a valódi bőr dolgokat, ez az egyetlen termék, amit szeretek, és nem a bőr részét, hanem a cipőt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!