Egy lány vásárolhat a férfi osztályon inget, ha olyan tetszik neki, és méretben talál magára?
Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 18:12
11/17 anonim válasza:
a penztaros biztos nem fog ra szolni mert azt akar ajandekba is veheti!! de szerintem maradj a noi ingeknel
12/17 anonim válasza:
Férfi ing a szabása miatt férfi.
Maradj a nőieknél szerintem.
13/17 Sunshinedoll válasza:
Dehogy szólnak, vidd a női fülkébe és kész. Azt veszel, amit akarsz, a te pénzed, ezért nem szólhat rád senki.
14/17 anonim válasza:
Pl. azért is próbálhatod fel, mert mondjuk nagyjából egy méretben vagytok a barátoddal, és felpróbálod hogy jó lesz e neki. A kutyát nem érdekli mit próbálsz fel, mit veszel meg! Akkor szerinted alsógatyát, és férfi zoknit sem vásárolhat nő ( ajándékba, vagy mert a párja megkérte)? Ezer éve én veszem a férjem cuccait. :)
15/17 anonim válasza:
#1 voltam, látom nem nagyon értitek itt az iróniát..:D
16/17 anonim válasza:
Miii?
Szerinted miert talaltak ki a noi reszleget?
Nem akarom elhinni,hogy ide jutottunk!
Tudtommal gyartanak noi inget is vagy tevednek?
Anatomiarol nem hallottal nem veletlenul van ferfi es noi ruha...
17/17 anonim válasza:
Úristen ez gáz legyél már nőies! Szép hosszú hajad legyen ki engedve és nem össze fogva hordj szép fülbevalót sminkelj szőrteleníts kéz és lábat és legyen szép műkörmöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!