Hol tudok venni lovas dolgokat?
Figyelt kérdés
Húgom él-hal a lovakért,ezért karácsonyra mindenképpen valami lovas dolgot szeretnék neki venni,viszont nem igazán találtam eddig lovas dolgokat. Van ötletetek,hogy hol kaphatnék ilyeneket?2015. nov. 25. 07:52
2/4 anonim válasza:
Első vagyok: a honlapon lesz olyan lehetőség, hogy "ajándéktárgyak". Ha odaklikkelsz, biztosan találsz a húgodnak valamit.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2015. nov. 25. 08:58
4/4 anonim válasza:
Lovagol is? Én a Decathlonban láttam lovaglónadrágokat meg felsőket, vannak közöttük olyanok amik k_rva jól néznek ki, én tuti nagyon örülnék nekik :D
Ha valami tárgyat szeretnél, akkor azt neked kell tudnod mit szeret. Ha szeret olvasni, akkor vegyél neki lovas könyvet (regény vagy oktatós könyv). Ha az ékszereket szereti akkor vannak gyűrűk, karkötők, nyakláncok, fülbevalók. Ha a szobájában szereti felhalmozni a lovakat akkor egy bekeretezett kép, lovas puzzle vagy egy Breyer szobor a kedvenc lófajtájáról jó választás lehet.
Én ezeket ebayről venném, olcsóbbak is meg sok dolgot ingyen kiszállítanak:
Bár nem értem, ezt miért az öltözködés kategóriába írtad, amikor ez inkább a lovasba való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!