Gáz ha fiú létemre rózsaszín pólót vennék ami világít az UV fényben?
Bulira használnám csak, zöld már van és nagyon király.
19f
amúgy meg a rózsaszín nem a vidámság színe,hanem a naívságé,ezt sugározza,nem én találtam ki..nagyon aranyos lehet,ha egy lány kicsit naív,de fiúba elég ciki..érted?!
a vidámság színe a napsárga!Azt hordhatják a pasik is!
17:56
ne hari,de azt hiszem mi teljesen más világban élünk..lehet hogy öreg vagyok (24/L)
mindenki azt vesz fel,amit akar,de ne csodálkozzon,ha mi maradiak enyhén langyinak véljük a dolgot..
persze nem szoktam beszólni,a gondolataimat megtartom magamnak ezzel kapcsolatban,nehogy megbántsam őket..a melegeket sem szoktam piszkálni,hogy szeretik a kolbászt,:D meg milyen ruhában vannak..de egy biztos,ha az én pasim babarózsaszínben flangálna,tuti átmennék a túloldalra,és addig nem mennék vissza,amíg le nem veszi!!!
"utálom,ha egy férfi női színEKben pompázik"
mit tartasz még női színnek, mert elismerem, hogy a rózsaszín az női, de ma már férfiak is hordhatják análkül, hogy bárki lenézné őket, nem eszerint kell bárkit is megítélni.Szóval csak kíváncsi avgyok, mit tartasz még női színnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!