Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha fiú létemre rózsaszín...

Gáz ha fiú létemre rózsaszín pólót vennék ami világít az UV fényben?

Figyelt kérdés

Bulira használnám csak, zöld már van és nagyon király.

19f

2010. márc. 21. 08:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

amúgy meg a rózsaszín nem a vidámság színe,hanem a naívságé,ezt sugározza,nem én találtam ki..nagyon aranyos lehet,ha egy lány kicsit naív,de fiúba elég ciki..érted?!

a vidámság színe a napsárga!Azt hordhatják a pasik is!

2010. márc. 21. 17:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Minden szín "nemtelen", nincs megszabva ki mit vehet fel. Egy rózsaszín póló miatt senki nem is lesz b*zi, se semmi más. De gondolom neked is megvan ez a hülye gondolkodásod hogy mindent csak a megszabott normák szerint szabad csinálni... talán jobban szét kéne nézned a világban mert még nem láttál eleget.
2010. márc. 21. 17:56
 13/16 anonim ***** válasza:
undorító. >.<
2010. márc. 21. 18:04
 14/16 anonim ***** válasza:

17:56

ne hari,de azt hiszem mi teljesen más világban élünk..lehet hogy öreg vagyok (24/L)

mindenki azt vesz fel,amit akar,de ne csodálkozzon,ha mi maradiak enyhén langyinak véljük a dolgot..

persze nem szoktam beszólni,a gondolataimat megtartom magamnak ezzel kapcsolatban,nehogy megbántsam őket..a melegeket sem szoktam piszkálni,hogy szeretik a kolbászt,:D meg milyen ruhában vannak..de egy biztos,ha az én pasim babarózsaszínben flangálna,tuti átmennék a túloldalra,és addig nem mennék vissza,amíg le nem veszi!!!

2010. márc. 21. 18:15
 15/16 anonim ***** válasza:
búzás. -.-
2010. márc. 22. 11:32
 16/16 anonim ***** válasza:

"utálom,ha egy férfi női színEKben pompázik"

mit tartasz még női színnek, mert elismerem, hogy a rózsaszín az női, de ma már férfiak is hordhatják análkül, hogy bárki lenézné őket, nem eszerint kell bárkit is megítélni.Szóval csak kíváncsi avgyok, mit tartasz még női színnek?

2010. márc. 22. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!