Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha fiú létemre rózsaszín...

Gáz ha fiú létemre rózsaszín pólót vennék ami világít az UV fényben?

Figyelt kérdés

Bulira használnám csak, zöld már van és nagyon király.

19f

2010. márc. 21. 08:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

Hát páran biztos be fognak szólni miatta, de szerintem nyugodtan vegyél.

Én legalábbis oylan vagyok, aki nem ítél el egy fiút a rózsaszín cuccok hatására.

2010. márc. 21. 08:50
 2/16 anonim ***** válasza:
49%
Eléggé... :-)
2010. márc. 21. 09:19
 3/16 anonim ***** válasza:
46%
Bevallom nekem tetszik a rózsaszín a pasikon annak ellenére is hogy utálom ezt a színt. De a világítós nagyon gáz bármilyen színű is. Olyan gyerekes...
2010. márc. 21. 10:11
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem b.zis
2010. márc. 21. 10:52
 5/16 anonim ***** válasza:
71%
Gáz.
2010. márc. 21. 11:59
 6/16 anonim ***** válasza:
65%
szerintem nem ciki:))
2010. márc. 21. 12:14
 7/16 anonim ***** válasza:
utálom,ha egy férfi női színekben pompázik..elég fura ez az őrület..azt hittem csak a melegek hordják,ameddig egy szórakozóhelyen ki nem kezdett velem egy ilyen rózsaszín felsős pasi..szegény..mondtam neki,hogy bocs,de te nem meleg vagy?Erre mind a ketten meglepődtünk,ő kérdi miért?Én válaszoltam,azért mert rózsaszínt hordassz...erre akaratom ellenére megsértettem,de bocsánatot kértem,mert nem tudtam,és nem is tudom felfogni,hogy heteró pasiknál ez miért divat?!Ha annyira világítani akarsz vegyél uw sárgát,meg narancsot!!!A rózsaszínt hagyjuk meg a cicás lányoknak,az az ő színük..arról nem is beszélve,hogy néznének rád az utcán..és kik néznének meg leginkább?A melegek..ez tuti!!
2010. márc. 21. 13:36
 8/16 anonim ***** válasza:
Igen
2010. márc. 21. 16:42
 9/16 anonim ***** válasza:

13:36

Én furcsának találom azokat akik szerint egy szín lehet női vagy férfi... akkor ennyi erővel a nők ne járjanak barnában se feketében. A pasik meg semmi vidám színben mert az nem férfias. Te nem érzed hogy ez mekkora hülyeség?

2010. márc. 21. 17:35
 10/16 anonim ***** válasza:

17:35

nem érzem hülyeségnek..ennyivel női magassarkú cipőt is hordhatnának,nehogymár ők ne lehessenek magasabbak,kb ez olyan..és nem a ruhának a színe tesz vidámmá senkit..igenis vannak női és férfi színek..egy nő bármilyen színüt hordhat,de egy pasin nem lehet babarózsaszín..így van ez a csecsemőknél is,minden fiúcskának kék,vagy bármilyen,de nem rózsaszín,minden lánykának rózsaszín,vagy bármilyen.Mióta az eszemet tudom,a rózsaszín csak és kizárólag női szín,sztem nem vagyok vele egyedül..a barna meg a fekete meg uniszex...

sajnálom,de nekem ez a véleményem,és nem fog soha megváltozni ezzel kapcsolatban..ennyivel masnis mintás cuccokat is hordhatnának,nehogymár csak a lányok szerethessék a masnikat..azon sem csodálkoznék,ha jövőre ez lenne az új divat...

2010. márc. 21. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!