Mit vegyek fel a barátom szalagavatójára? 17/L
Nem nagyon vannak elegáns cuccaim, csak a sulis ünneplőm, de abban nem szeretnék menni. Most szombaton szeretném megvenni. Linkek is jöhetnek, de rendelni nem tudok, mert jövő szombatig nem érkezne meg.
Rólam: majdnem derékig érő, sötétszőke haj, vékony vagyok, nagy a mellem, szinte csontosak a lábaim (olyan lenne az igazi, ami kisebbnek mutatja a mellem és szélesebbnek a csípőm és a lábaim), a "lazább" stílus kedvelője vagyok, de ide persze ki kell öltözni.
A magassarkút is bevállalnám, a barátom 192 centi, úgyhogy belefér. Ő öltönyben, világoskék ingben és nyakkendőben lesz (annak a színét nem tudom).
Sajnos elég válogatós vagyok :/
Előre is köszönöm.
Olyan ruhát vennék a helyedben, ami alul kiszélesedik, mert az szélesebbnek mutatja a csípőt. Ehhez nagyon jól néz ki egy szép magassarkú és egy kiskabát.
Ilyesmikre gondolok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!