Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Barátom szalagavatójára...

Barátom szalagavatójára megyek majd vendégként. Mit vegyek fel?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyesmi szabású ruhám van, kicsit hosszab, a háta csipke, és fehér. Ez legyen vagy inkább hagyjam meg ballagásra, mert oda elegánsabb kell?

Egyébként is szeretnék venni vmilyen szűk ruhát, az jobb lenne? Vagy még amit el tudnék képzelni az miniszoknya, egy elegánsabb felsővel, esetleg fekete szoknya, fekete póló és egy világos színű dzseki...

A másik kérdés a cipő. Egyáltalán nem hordok magassarkút. De most gondoltam egy ilyesmire: [link]

Vagy maradjak a sima lapos balerinánál?

Segítsetek a döntésben légy szíves!

2013. okt. 28. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A ruha jó,de vagy balerinával vedd fel,vagy ilyennel: [link] Tehát ne telitalpúval.....:D 19/L
2013. okt. 28. 10:23
 2/5 A kérdező kommentje:
ebben esélytelen, hogy tudjak menni :D azért telitalpút néztem, mert abban még talán tudok járni is. az egyáltalán nem jó?
2013. okt. 28. 10:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj a telitalpúval. Illik ruhához nyugodtan felveheted.
2013. okt. 28. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Fekete szoknya teljesen jó, valami hosszú felsővel. A fiam szalagavatója két éve volt, s táncra szoknyát vettek fel a tánctanárnő kérésére. Nem csak lányoknak, hanem fiúknak is volt szoknya. De csak tánchoz vették fel. :)
2013. okt. 28. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
A szoknya tökéletes, de én is a balerinára szavazok :)
2013. okt. 30. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!