Az gáz ha egy esküvőn vendégként, ugyanabban a ruhában vagyok a templomi részen is mint a lagzin?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó , hogy nincs ruhám , mert van. Csak most vettem még egyet , és annyira megtetszett , hogy szívem szerint egész este ebben lennék. :)2013. aug. 13. 18:54
1/3 anonim válasza:
Nem értem miért lenne gáz. Nem egy esküvőn voltam már, és még senkit nem láttam átöltözni a templomi szertartás és a lagzi között. Nyugodtan hordd végig a ruhát. :)
2/3 anonim válasza:
én csak akkor öltöztem át, amikor koszorúslány voltam. akkor éjfélkor öltöztem át. nemrég vendég voltam, de akkor nem öltöztem át.
3/3 anonim válasza:
A vendégeknek nem szokás átöltözni a 2 szertartás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!