Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tetszik ez a fajta sálviselet?...

Tetszik ez a fajta sálviselet? (kép)

Figyelt kérdés
egy dzseki alá én eltudnám képzelni. Valahogy kipróbáltam hogy milyen nyakkendő kötéssel és nagyon megtetszett te hogyvagy vele? : [link]
2010. márc. 20. 21:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

21:31

ja, :D akkor palesztin..azért is mondtam,mert csak annyit mondtam,hogy valamelyik nép..és lám tényleg egy százaléka tudja,de nem mondanád el,mit jelképez náluk?

hamár ilyen hülye vagyok,de nem tudom..nem is hordok ám olyasmit,ami nem tudom honnan ered,és mit jelképez/jelent..megtanultam 13 évesen egy bitch feliratú póló segítségével,amit édesapámtól kaptam! XDDD

2010. márc. 21. 21:40
 22/29 anonim ***** válasza:

21:31 vagyok

A kendő eredeti neve kefijah, eredetileg a nap ellen viselték, és a homok ellen. DE most már a nemzetiségük, és politikai hovatartozásuk szimbóluma! Eredetileg fekete-fehér, de elterjedt a piros-fehér és a kék-fehér is, ezek különböző politikai eszméket jelentenek. Ma a kendő nem más, mint a palesztin szabadságharc támogatásának szimbóluma, amit a zsidók ellen folytatnak. Én is ezért hordom, nem azért, mert húde divatos, hanem mert támogatom a nemzetet abban, hogy szabad lehessen az országuk. De egyébként csodálkozom is, hogy még erre a média nem fogta rá, hogy antiszemita, náci, fasiszta jelkép, mert az ilyesmi dolgokra rászokták. :D

Egyébként szimpatikus nagyon a hozzáállásod, hogy nem beszélsz mellé, hanem inkább tök normálisan megkérdezed, hogy akkor mi a helyzet. :D Korrekt vagy!

Remélem, segítettem. :)

2010. márc. 22. 07:24
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy a háromszögesben van egyediség. De a tiédben sincs (:
2010. márc. 22. 17:23
 24/29 A kérdező kommentje:
mért...ezt azért találtam ki, mert nem látom minden második emberen az utszán tehát egyedi mivel senki sem hordja így DE ez az én véleményem és szerintem rajtad kívül mindenki egyetért velem..
2010. márc. 22. 22:10
 25/29 anonim ***** válasza:
Én úgy látom, kb 2-en írták azt, hogy tetszik nekik.
2010. márc. 23. 16:17
 26/29 anonim ***** válasza:

07:24

Köszönöm szépen!A dícséretet is!Az a durva,hogy ezt már zsidó emberkén is láttam,azért mondtam,hogy valami zsidósál.. :D

de gondolom ő is amiatt hordja,mert a népével nem ért egyet..( :Dpersze)

Amúgy nagy probléma,hogy nem tudják az emberek(akik hordják) hogy mit jelképez..lehet nem is hordanák,elég zsidóbarát nemzetté váltunk..nem minthogyha én utálnám őket,de nem is kedvelem a tipikus fajtájukat..persze mindenhol van kivétel..nagyon köszönöm a bemutatását a sálnak,remélem mások is elolvassák,és megjegyzik..nem szeretem a buta embereket,de lehet emiatt én is veszek egyet,és ha valaki kérdezi,hogy miért van asztalterítő a nyakamba,majd el tudom mesélni ezt a kis sztorit!Hajrá Palesztína!!!!

2010. márc. 23. 16:26
 27/29 A kérdező kommentje:
16:17 én az egyediségről beszéltem nem pedig arról hogy FELVENNÉ-e valaki
2010. márc. 23. 16:57
 28/29 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem szeretem az ilyen salakat. Minden masodik emberen, aki szembe jon veled, ilyen sal van. Szoval, nem nem tetszik :). De mindenki mas, es ezert nem nagyon kell torodni masok velemenyevel, hogyha neked tetszik. ;)
2010. máj. 29. 14:46
 29/29 anonim ***** válasza:
nem tetszik
2010. jún. 26. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!