Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tetszik ez a fajta sálviselet?...

Tetszik ez a fajta sálviselet? (kép)

Figyelt kérdés
egy dzseki alá én eltudnám képzelni. Valahogy kipróbáltam hogy milyen nyakkendő kötéssel és nagyon megtetszett te hogyvagy vele? : [link]
2010. márc. 20. 21:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
háát nekem igy nem tetszik, ugyanigyen sálam van nagyon szeretem ugy szoktam hordani, hogy előről háromszögalakban van és két oldalt lóganak a végei.. nekem ugy tetszik:)
2010. márc. 20. 23:10
 12/29 anonim ***** válasza:
hát nekem sem tetszik.
2010. márc. 21. 01:43
 13/29 A kérdező kommentje:
én nem szoktam háromszög alakban hordani, mert mindenki úgy hordja én így hordom másképp: [link]
2010. márc. 21. 09:15
 14/29 anonim ***** válasza:
ezt az asztalterítőt mindenki magára aggatja manapság..látom jó ötleteid vannak,ha van lóvéd,menj el pesten a Látomás nevű boltba,Dohány utcában van az Astoria-hoz közelebbi részén,ott egyedi ruhák és kiegészítők vannak,biztos lenne ami tetszene!!!Én soha nem venném fel ezt a kockás sálat,asszem az araboktól,vagy a zsidóktól jött átt,és sokan nem is tudják,hogy ott ennek valami jelentése is van,már nem emlékszem mi..Amúgy kreatív vagy,így senki nem hordja,és neked jól áll..
2010. márc. 21. 13:44
 15/29 anonim ***** válasza:
én is szoktam így hordani.: D
2010. márc. 21. 16:02
 16/29 A kérdező kommentje:
értem:)..köszi mindent..kár hogy nem Magyarországi vagyok:(
2010. márc. 21. 16:45
 17/29 anonim ***** válasza:
46%
Nekem nem tetszik így.. abban meg, ahogy hordod, semmi egyediség.
2010. márc. 21. 20:17
 18/29 A kérdező kommentje:

lehet hogy kicsit féltékenyek vagyunk de szerintem abban sincs semmi egyediség ahogyan háromszögbe hordják.

ízlések és pofonok

2010. márc. 21. 20:21
 19/29 anonim ***** válasza:
aki háromszögben hordja, nem is mondja, hogy egyedi.
2010. márc. 21. 20:48
 20/29 anonim ***** válasza:

13:44-esnek: :D:D:D Jó nagy hülyeséget mondtál! Jó is, hogy nem veszed fel, ha ennyire nem vágod a témát.. mert tényleg van jelentése, de sajnos kb. 1% tudja, hogy melyik nemzeti viseletet hordja! Az arabokat meg a zsidókat pedig ne nagyon keverd össze, mert egy pár millió ember már meghalt a köztük lévő különbség miatt... A kendő palesztin eredetű.

A sál meg tök jó, ahogyan viseled, bátran ötletelj vele! 20/L

2010. márc. 21. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!