Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hova szoktatok combfixet...

Hova szoktatok combfixet felvenni?

Figyelt kérdés
ha hosszabb szoknyával veszitek fel ami természetesen takarja,akkor szoktatok elmenni benne valahova?
2015. nov. 21. 15:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
én amúgy azért szeretem jobban,mert egyrészt jobban érzem magam benne,másrészt a harisnyát mindig húzogatni kell,mert lecsúszik.:)
2015. nov. 21. 19:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Lakáson kívül sehova, legfeljebb hosszú szoknyával tudnám elképzelni, máshoz nem praktikus, mozgólépcsőn gyakorlatilag bármikor alád látni.
2015. nov. 21. 19:05
 13/17 anonim ***** válasza:

A combfix milliószor kényelmesebb a harisnyáknál...

Amúgy meg bárhova fel lehet venni, nyilván fontos hogy ne látsszon ki, szóval legalább combközépig érjen a szoknya, és alatta legyen valami kis pamutnadrág, ne csak egy bugyi. De mondjuk ilyen hidegben már nem lehet utcán hordani.

2015. nov. 21. 19:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én életemben a harisnyának az az értelme, hogy ne fagyjon be a seggem. Így a combfixnek valóban nem látom értelmét. Ha olyan meleg van, hogy pont a seggem kilóghat, akkor mi értelme a lábamat harisnyázni? Ha meg senki nem látja... á, szerintem is csak szexi fehérneműhöz van értelme.
2015. nov. 21. 19:59
 15/17 anonim ***** válasza:

szerintem is hálószoba.

utcán vagy buliban szerintem ribis, de megertem ha más a véleményed. én nem vennem fel úgy hogy más is látja a pasimon kívül.

2015. nov. 21. 20:41
 16/17 A kérdező kommentje:
köszi:)
2015. nov. 22. 00:21
 17/17 anonim ***** válasza:
En pasi vagyok ,de ram semmi hatassal nem lenne ha a csajom ezzel allitana elo engem inkabb zavarna.
2015. nov. 22. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!