Hova szoktatok combfixet felvenni?
Figyelt kérdés
ha hosszabb szoknyával veszitek fel ami természetesen takarja,akkor szoktatok elmenni benne valahova?2015. nov. 21. 15:41
1/17 anonim válasza:
Parommal randizni, ha tudom hogy este az a szoknya le fog kerulni
4/17 A kérdező kommentje:
Lany vagyok es nem tudom hova vehetnem fel.....
2015. nov. 21. 17:00
5/17 anonim válasza:
Fehérneműhöz a hálószobában... Annak az a lényege hogy látszódjon. Ha nem látszódik felesleges felvenned, ha látszódik akkor meg közönséges (mármint utcai hordásnál)
6/17 A kérdező kommentje:
Hat ezzel nem ertek egyet
2015. nov. 21. 18:20
7/17 anonim válasza:
Ruha, szoknya alá. De csak akkor, ha a pasimmal vagyok, és romantikázást tervezek. Amúgy felesleges, a harisnya kényelmesebb.
8/17 anonim válasza:
Hát akkor kedves kérdező kérlek téged magyarázd meg mire jó a combfix ha hosszú a szoknya és takarja? Kényelmetlenebb mint egy harisnya (na meg hideg is van hozzá)
9/17 A kérdező kommentje:
:Dddd en mondjam meg? En tettem fel a kerdest..
Csomoan viselnek sok helyre,az o valaszuk erdekel.
Mondjuk a pasizas akkor egy nyomos indittatas. :)
2015. nov. 21. 18:36
10/17 anonim válasza:
Én most azon lepődtem meg, hogy kényelmetlen és a h.nadrág jobb... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!