Miért jó magassarkúban meg tűsarkúban járni vagy lenni?
Én sem értem a csajokat hogy miért? De engem nem is érdekel különösképpen!
Rengeteg csajt látok naponta bénán csámpázni magassarkúban. De csak arra kell gondolni, hogy a német, és az angol nők felvesznek gumicsizmát, és esőkabátot ha szar az idő, a magyar nők pedig inkább szarrá áznak mintsem hogy ne legyenek divatosak! :-)
szia..régebben én szinte mindennap tűsarkút hordtam..nem kényelmes és árt a lábaknak, szóval csak módjával használom már..arról nem beszélve ha a közlekedés is sokkal lassabb tűsarkúban..én körülbelül 14 éves koromtól hordom, igaz akkor még vastagabb sarkúakban jártam..nehéz benne megtanulni járni, szerencsére nekem ment, sőt mindenki dicsér a járásom miatt..magassarkú helyett ajánlom a telitalpú cipőket azok is magasítanak de összehasonlíthatatlanul könnyebb bennük a járás..
Amúgy a nők a férfiak miatt csinálják mert hosszítja a lábat..persze ma már elegánsnak mondják, de az igazi ok h magasabb és hosszabb lábúnak tűnik tőle az ember lánya..szebb benne a tartás is..
12!
En ferfi letemre sem veszek gumicsizmat es erdekes modon nem szoktam szharra azni...
Ez a gyerekes felnott gumicsizma viseles par eve jott divatba es valoban divatba mert lattam mar pitcsakon derult idoben is ,de regen egy elegans hosszuszaru borcsizmat viseltek ami szinten nem azott at es noies volt nem pedig szharpucolo benyomast kelto...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!