Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol erdemes kabatot vennem ha...

Hol erdemes kabatot vennem ha mar szanok ra penzt?

Figyelt kérdés
Jo. Ne egy vagyonra gondoljatok, csak 20 ezerre gondoltam, vagy ha annyira tetszik meg egy picit hozza tudok csatolni. Csak eddig ilyenre nagyon nem koltottem, de iden valami strapabiro/nem kinait szeretnek. Fast fashion uzletben egyaltalan erdemes gondolkodni? Vagy merre nezelodjek? Annyira nem sporotsra gondoltam, de megneznem azert azt is.:-)
2015. nov. 18. 07:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Férfi, női? Szövet, pufi?
2015. nov. 18. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy biztos: mayo chix, my77, missy és társai kizárva. Ezek a magyar márkák eskü rosszabb minőségűek mint a kínaik. Tavaly előtt egy missy télikabátot vettem 23-ért és a kapucnijáról kb két nap után kezdett leválni a műszőrme. Hát no comment.
2015. nov. 18. 18:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszi! Valahogy sejtettem, hogy nem a minosegre mennek ra! :/ szerinted mi a helyzet Zara, Bershka es tarsaival?
2015. nov. 20. 11:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Elso valaszado noi es inkabb szovet.
2015. nov. 20. 11:15
 5/6 anonim ***** válasza:
A Bershkára most panaszkodtak itt egy páran hogy a télikabátok nem olyan jó minőségűek. A Zarát mindenképpen ajánlom (habár egy kicsit drága de érdemes beruházni egy jó minőségi kabátra), jó még a Stradivarius, a Taily Weijl is. Kb. egy hete a C&A-ból vettem egy hosszabb fehér kabátot, imádom amellett hogy szép, nagyon meleg is. 22ezer volt nem akartam ennyit kiadni rá, max 16ezret akartam téli kabátra szánni, de mondom ami jó arra kiadok ennyit, úgyse veszek évekig téli kabátot. Úgyhogy inkább ezek között nézelődj mint a magyar márkák közt. :) Esetleg még H&M de én ott sose találok semmi jót.
2015. nov. 20. 13:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi! Vegig futottam mar ezeket, en sem talaltam semmi jot. :/ C&A-ba mondjuk nem voltam, oda benezek egyik nap, koszi! :-)
2015. nov. 20. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!