Hány foktól érdemes téli kabátot hordani?
Heló!
Ha reggel mész, este jössz, a kutyát nem izgatja. Meg amúgy s, azt vedd fel, ami neked jó. Én hetek óta vastag őszi dzsekibe megyek, mert bajorban reggel mocskos hideg vna, visoznt volt, amikor délutánra 20+ fok lett. Nem érdekelt, ki mit szól, fáztam, vastag dzseki, neked is ezt javaslom.
Erre van egy aranyos "válaszom" :D
A pulóver az a ruhadarab - amit a gyerek akkor vesz fel amikor az anyukája fázik.
Drága kenyér....
Mivel azt mondtad hogy már dolgozol... feltételezhetem hogy 18 elmúltál... No már most... Ha 18 évesen nem tudod eldönteni hogy fázol e vagy sem.. azon sajnos nem tud itt senki sem segíteni...
Én úgy vagyok vele, hogy van egy vastagabb őszi-tavaszi átmeneti kabátom, ami alá reggelente húzok egy vastagabb pulcsit és akkor nem fázok még 2-3 fokban sem. Napközben meg le lehet venni vagy a kabátot, vagy a pulcsit.
Viszont, ha este már 5-6 fokban indulsz el és tudod hogy hajnalban már fagy lesz akkor nyugodtan húzz télikabátot.
De amúgy meg neked kell tudnod, hogy mit bírsz, hisz nem az első teled ez.
Én már most téli kabátot hordok meg csizmát, nem érdekel mások véleménye. Nézzenek hülyének ha akarnak, de akkor is azt fogok felvenni ami nekem a legjobb.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!