Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen téli ruhát érdemes...

Milyen téli ruhát érdemes most venni?

Figyelt kérdés
Kicsit unom az eddigi cuccaimat aztán gondoltam frissítek egyet (eddig kicsit sportosabban öltözködtem). Arra gondoltam hogy bakancsot meg esetleg szövet kabátot mellé, többek között. 21/F vagyok, 185 magas,vékonyabb testalkatú.

2013. jan. 18. 21:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Bakancs meg szövet kabát nekem nem nagyon jön össze. Nagyon jó, kényelmes, krómmentes jakbőr Hanwag bakancsokat láttam, meg FjällRäven párkát a minap. (Allergiás vagyok a cserzőanyagra, ezért is lettem figyelmes a bakancsra, mert növényi alapú anyagot használtak a bőr kikészítéséhez.)
2013. jan. 18. 21:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazából bakancs érdekelne, ami kicsit divatosabb, azt mivel lehet hordani? Milyen nadrág meg kabát illene hozzá?
2013. jan. 18. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!