Csórónak számítok ez alapján?
Figyelt kérdés
H&M-ben, New Yorker-ben, Tally Weilj-ben, C&A-ban szoktam vásárolni, cipőket pedig Deichmann-ban. Csak akkor veszek újat valamiből, ha szükségem van rá, nem vagyok hobbivásárló. Átlagosan szeretek öltözni, így télre van 5 nadrágom, 3 szoknyám, 5 egybe ruhám, 3 pulcsim, és 11 felsőm. Na, meg 4 pár csizma és 3 kabát.
21N
2015. nov. 8. 12:32
1/10 anonim válasza:
nem értem a kérdést. szerintem elegendő mennyiségű ruhád van és ezek a boltok meg nem épp a legolcsóbbak. nyilván attól is függ mit veszel és mennyi a kereted.
2/10 anonim válasza:
Nem csoronak, butanak szamitasz, ha a divatmarkak, a divatboltok ahol vasarolsz, meg a ruhaid szama hatarozza meg hogy ki vagy.
3/10 anonim válasza:
Ha valakinek 1 nadrágja van,meg 3 felsője,az számít kevés ruhának,nem az 5 nadrág,meg a 3 kabát,meg a 10 felső. :D
4/10 anonim válasza:
Gratulálok, most megosztottad, hogy felkapott aránylag drága (bár minőségre nem túl jó) helyeken veszed a ruháid és azt kérded, hogy csórónak számítasz e.
Tudod ki a csóró? Aki csak turiban vagy angol ruha boltokban és ilyen helyeken vásárolnak.
5/10 anonim válasza:
Nézd, van olyan ismerősöm, aki nettó havi fél milliót keres, nincs hitele, saját lakása van, mégis csak akkor vesz ruhát, ha már nagyon szüksége van rá. Nincs rá igénye, pedig telne rá.
6/10 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de én ebből nem tudom megállapítani a vagyoni helyzetedet.
8/10 anonim válasza:
#4, kikérem magamnak! :D Csak azért, mert néhány klasszikus darab kivételével, -amit a plázában is megtalálni- nem a divatboltokból származnak a ruháim, ahol csak tömegcuccok vannak, hanem eljárok használtruhaboltba még nem jelenti azt, hogy csóró lennék.
9/10 anonim válasza:
a felsorolt márkákból, nem a csóróság, vagy nem csóróság jön le, hanem az, hogy úgy öltözködsz, mint az emberek többsége. tehát nem vagy egyedi.
10/10 anonim válasza:
aha, most tudtam meg, hogy mivel turiba járok csóró vagyok. Mert ott csak béna, agyonnyűtt, szakadt, ódivatú ruhákat lehet kapni.
Okéé, már megérte felkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!