Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy hívják ezeket a tipikus...

Hogy hívják ezeket a tipikus drapp színű bakancsokat, amit Amerikában hordanak legtöbben?

Figyelt kérdés

Ezekre gondolok:

www.google.at/imgres?imgurl= [link] [link]

www.google.at/imgres?imgurl= [link]

2015. nov. 7. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
A sztárok általában Timberland bakancsokat hordanak.
2015. nov. 7. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Itthon is kb minden harmadik embernek ilyen van. Ahogy előttem is írták, Timberland.
2015. nov. 7. 20:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nekem nagyon tetszik, és tudom, hogy sajnos minden harmadik embernek ilyen van. Próbálok úgy öltözködni, hogy ne tűnjek tömegcikknek, de ami tetszik, az tetszik, és nem azért veszem, mert mindenkinek ilyen van, és mert ez a divat.
2015. nov. 7. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Nem láttam,hogy mindenik harmadik embernek ez lenne a lábán,nekem sincsen és nekem is tetszenek,én is szívesen hordanám,de nem tudom magamnak megengedni...Ha tetszik,vedd meg és hord,lényegtelen hány ember hordja. Tök jól néznek ki.
2015. nov. 7. 23:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Mivel most divat, lehet kapni hasonlót is, nem csak az eredetit (valaki azt írta itt hogy valami 70.000 Ft).
2015. nov. 8. 07:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Az árát elnézve, valószínű, hogy csak az utánzatát venném meg :D
2015. nov. 8. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!