Divat még a szövetkabát?
Nemrég vettem egyet,átalakítottam,nagyon klassz lett.Karcsúsított,fekete szövetkabátról van szó,térd fölé ér.
Nem ciki ebben járni?Nem sok nőt látok aki ilyet hordana már.
Honnan a fenéből vetted azt, hogy ciki? Régen például a piros kapucnis pulóver volt divat (vagy 15 éve), a te logikáddal, ha valaki felvesz egy olyat, akkor az ciki!?
Miféle emberképed van neked? Azt még megértem, hogy ha bohóc sapkával mész végig az utcán, 1-2 ember odanéz, (a többit nem hiszem, hogy érdekli, a magyar embereknek van elég gondjuk), de teljesen abszurd az a feltételezés, hogy a szövetkabátot "cikinek" tartanák.
Lassan már az is ciki lesz akkor, hogy fekete nike cipőt hord valaki, mert hamarosan a fehér jön divatba? Mer' én azt hordok, szal akkor bajba' vagyok. :D
Nyugi pajtás,ne idegeskedj!
Azért kérdeztem,mert manapság senkit nem látok ilyen kabátban flangálni.
Nem vagy ideges mackópajtás, csak butusnak tartom a kérdést.
Vagy a nők tényleg cikinek tartják azt, ha valaki olyan cuccot vesz fel, aminek a divatja már "lejárt"?
Kemény lehet nektek.
Szerintem egyáltalán nem ciki.:)
Főleg, hogy fekete szövetkabát véleményem szerint egy alapdarab.Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az hogy minden évben szinte mindegyik ruhaboltban kapható. És ameddig a ruhaboltokban megvásárolható, addig egyáltalán nem divatjamúlt ruhadarab. :)
Igaz, vannak akik követik a divatot. Visszahajtott extra slim farmer. Kivágott pólok farmeringgel stb...ja és az égnek álló haj.
Aki abban a hitben él, hogy ez menő és követni kell, na az a ciki.
A szövetkabát mindig is az egyik legjobb kabát marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!