Mit szeretsz / nem szeretsz az acélbetétes bakancsban?
Szerintem jól néz ki, bár nekem nincs, és azt hiszem, még egy ideig nem is szánom rá magam, hogy vegyek :D
Ami elrettent a vásárlástól:
- az ára (jelenleg képtelen lennék venni, mivel még saját keresetem sincs)
- az, hogy nehéz (mindig mindenhová rohanok, nem lenne túl praktikus ebben közlekedni - bár tény és való, hogy legalább megedződnének a lábaim XD)
- sok idő fel- levenni
- nehezen lehet kapni hozzá fűzőt (legalábbis én mindig mindenkitől ezt hallom)
és végül...
...a szag...
van egy barátom, aki állandóan bakancsban van, és amikor felteszi a lábát valahova, egyből megérzem azt a savanyú és dohos szagot. Nem hiszem, hogy el tudnám viselni, ha mindig úgy befülledne a lábam.
Amiért tetszik, az az, hogy egyszerűen jól néz ki, strapabíró, masszív, egy koncerten, vagy tömött buszon tökéletes védelmet nyújt, valamint, hogy magasabb lennék benne :)
bekell járatni picit több idö kell neki, mint a simának
utálom, ha lekopik az eleje
fehér cipökötön más kizárva :)
Nem tetszik, mert:
- nem esztétikus
- csak farmerrel lehet hordani
- belesülne a lábam (túl zárt)
- fájdalmas volt, amikor ráléptek vele a lábamra
- nem illik az egyéniségemhez és a ruhatáramba.
Szeretem mert...
Jól néz ki
Remek önvédelmi eszköz
A fűzőjével sok mindent kifejezhetsz(ha nem tudod miket akkor írj privátban és elmondom amiket tudok)
Valamilyen szinten tiszteletet kelt az emberekben(tapasztalat)
Bizonyos etnikai és/vagy szubkulturális csoportokban félelmet ébreszthet ha meglátnak fehér fűzős betétes bakancsban
Lehet versenyezni, hogy ki köti be gyorsabban
Nem szeretem mert...
Az első pár napon törte a lábam(erre találtam megoldást:3 zokni és kb 1,5cm vastag géz a kritikus területen)
Sok idő megkötni
Mivel a jó minőségű már bőr azt bokszolni kell, karban tartani stb.
Fáj ha valaki megrúg vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!