Mit szóltok a tegnapi Vörösmarty téri H&M-es őrjöngéshez?
#19!
16-os vagyok, teljesen igazad van, pont ezért írtam én is, hogy többre tartom magam! Hiába tetszett egy-két darab, ilyen hajtépést nem ér.
120 ezerért pedig már igazi designer darabot lehet venni, nem H&M-et. Hiába van ráírva, hogy Balmain, attól még H&M marad...
Beszédesek elolvasni a youtube-on található videó alatt lévő kommenteket. Egy ember összefoglalta, az összegyűlt emberekre való jelzőt, azt használta, hogy konzumidióták. Igaza van, mindenkinek van egy kisugárzása, ha meg sem szólal már akkor is. A videóból is lelehet szűrni sok dolgot.
Az emberek szánalmasak, a marketingesek viszont jó munkát végeztek a kampánnyal, mert valószínűleg sikeresnek mondható a kampány, a tulajdonosok meg szintén örülhetnek a bevételeknek. Egészen más egy külföldi luxusirodából megtekinteni a "tömegről" a videót, közben az eladási számokra pillantani és mosolyogni a felkúszó bevételeken. A tulaj jár jól, a vásárlók pedig csak fizető eszközök. Hát ez a fogyasztói társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!