Mit szóltok a tegnapi Vörösmarty téri H&M-es őrjöngéshez?
szerintem nagyon csúnya volt az egész kollekció ,ennél az alap H&M jobb.de ha történetesen tetszett volna sem verekszem érte ,arról nem beszélve ,hogy nem voltak annyira egyedi darabok ,hogy máshol ne lehessen kapni akár egy hasonlót.
turkálóban látok ilyeneket kb.
Sajnos látszik, hogy mennyire felszínesek az emberek, és a divatért képesek bármire, csak hogy többnek látszódjanak, belül meg az ilyen emberek egy fabatkát sem érnek. Vicc, hogy nem veszik észre, hogy az egész arról szól, hogy "birkát" csinálnak belőlük, jól összeugranak azért a pár göncért, a média meg jól megírja, pénzt keresnek, a divatcégeknek meg megvan az ingyen reklám. Ilyenkor jut eszembe pár idézet a harcosok klubjából, pl ez:
"Nem a munkád vagy, és nem is a bankbetéted. Nem a kocsid vagy, és nem a tárcád tartalma. Nem egy menő ruha vagy. Egy bohóckodó ganajkupac vagy a világon."
Na azert kedves kérdező, ez így elég erős! Attól, hogy valaki szeret valamit, még nem állíthatjuk, hogy belül üres!
Van olyan, aki horgászatra költ milliókat, van akinek a biciklizés a szenvedélye, van aki autókat gyűjt, van aki akvarisztikára fizet ki szintén millikókat, van aki a divatot szereti. Ennyi az egész. Ettől még nem üresek! Én is szerettem volna egyet ebből a kollekcióból, egy felső tetszett nagyon, de azért ennyire nem vagyok elvetemült, hogy órákat várják és verekedjek érte. Mondjuk úgy, többre tartom magam.
Az viszont csúnya, mint mar írtam, hogy annak nem jutott, aki tisztességesen várt a sorára. Plusz az is gáz, hogy valaki azert vásárolt fel egy csomó ruhát, hogy utána ezzel üzérkedjen a különböző hirdetős oldalakon.
Mint írtam, ezek mégiscsak H&M ruhák. Nem Balmain, hiába van mellé írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!