Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy kell takarítani ezt a...

Hogy kell takarítani ezt a cipőt? Kép lent.

Figyelt kérdés

[link]

Sáros lett és nem tudom, hogy lenne a legjobb. Hülyeségeket ne írjatok, thx.

2010. márc. 18. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:

én az orrát vizes ronggyal, de mikor már az egész koszos , akkor berakom a mosógépbe. semmi baja nem lett tényleg! bátran tedd be, de a legkisebb fokozaton mosd!

remélem segítettem :)

16/L

2010. márc. 18. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Deichmannban lehet kapni ilyen cipőtisztító habot. Próbáld meg azt. Vagy ha már megszáradt a sár rajta, akkor szappanos víz. De inkább a hab.

2010. márc. 18. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg Vanish szappannal... Nekem mindíg beválik.
2010. márc. 18. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen cipőm van,anyukám úgy szokta hogy beteszi a cipőt egy régi kispárnahuzatba és úgy a mosógépbe.Eddig még semmi baja nem lett.(:
2010. márc. 18. 21:42
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a tippeket.
2010. márc. 18. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:

én pont a múlthéten mostam ki két tornacipőm. baromi piszkosak voltak. bedobtam a mosógépbe, persze amennyire tudta kimosta. anyu adott utána egy folteltávolítót(lidl-be lehet kapni nagy zöld flakon)abból öntöttem rá, átkeféltem körömkefével, és mintha új lenne. ragyog a tisztaságtól :)

19/L

2010. márc. 18. 23:07
 7/7 anonim válasza:
Mosógép.
2010. márc. 19. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!