Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Deichmann gagyi minőséget is...

Deichmann gagyi minőséget is árul?

Figyelt kérdés

Nem egy olcsó bolt a deichmann.

Egyszer vettem ott egy bakancsot,de egy évig se bírta,olyan mintha valami gagyi habbal feltöltötték volna a talp részét és arra rátette egy pamut betétet.

A gumi talp szó szerint kettérepedt.

Eredeti ára 16ezer lett volna,de 8ezerért megvettem karácsony után. Szóval nem 300ft-ért a kínaiban.

Nektek mi a véleményetek a Deichmann-ról?

2015. nov. 2. 08:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A műbőr cipőik 5-11 ezer közt vannak, nyilván az 5 a balerina meg a körömcipő, a 10 körüli összeg a csizma.

Őszintén belegondolva ennyi pénzért mit várnak egyesek? Amikor kínaiban is 6-8 ezer egy csizma?

Ahhoz képest a D cipői jobban minőségben kényelemben és ha jogos a garancia igény akkor nem szoktak ezzel vacakolni.

Aki minőségre vágyik évekig az menjen a Salamander cipőboltba vagy a többi hasonló árkategóriás üzletbe. De abban sem vagyok biztos hogy amit ott veszel az évekig tart.

2015. nov. 2. 12:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Én eddig nagyon megvoltam elégedve a deichmann-nal a tavalyi bakancsom olyan mintha új lenne és a csizmám is. Pedigy tavaly egész télen ezeket váltogattam.

Bár vetfem ott egy sport cipőt ami egy nagyarat nem bírt ki az oldala teljesen levált.

Szerintem mint minden cipőboltba itt is vannak jó és rossz minőségűek.

2015. nov. 2. 17:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Én fogtam ki már gagyit és jót is ott. Két csizmám is kettérepedt a talpán pl., de van olyan is, ami már 5 éve fantasztikusan szuperál.
2015. nov. 2. 21:28
 14/17 anonim ***** válasza:
A Deichmannál minden gagyi. A jó minőség a Sebastianonál kezdődik. Sportcipőt végképp nem szabad Deichmanban venni, csak Hervis, Playmax vagy Sneakersben.
2015. nov. 2. 22:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem. A téli csizmám 3 éve megvan, egy másik téli szintén, és nemrég vettem bokacsizmát 7000ért, gyönyörű, és szerintem évekig jó lesz.
2015. nov. 3. 09:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Helly Hansen bakancsot megvettem februárban 30.000 Ft-ért, sajnos véget ért a tél, így abban az évben nem tudtam hordani. Rá következő évben, 2 hónap alatt kettétört a talpa az egyiknek, másiknak pedig levált a talpa. Szóval attól még, hogy valami drága, nem feltétlen jó is.
2015. dec. 28. 19:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem eddig pozitív tapasztalat, nyilván nem csúcskategória, de diáklányként suliba maximálisan megfelelt... talán az lehet a trükk hogy 2-3 pár cipőt hordok általában váltogatva, így tovább bírják. De simán megélnek 2-3 évet a Deichmannos cipőim. Meg persze az sem mindegy szerintem ki hogyan jár, milyen a lába, azért nem abból kell kiindulni szerintem hogy anatómiailag mindenki tökéletes. Arra tippelnék az 50 kilóm és egészséges lábfejem párosítva a nem túl sok napi gyaloglással eléggé megkíméli a cipőket. Összegezve, szerintem ár-érték arányban megfelelő, nem tudom hol kapsz ennyiért vagy ennél olcsóbban jobb minőséget, de ha valaki tudja, vevő vagyok a titokra :)
2016. febr. 23. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!