Hétvégén megyek a Westendbe vásárolni, mennyit vigyek magammal? Pár ruhát szeretnék venni pl. ilyeneket?! (lent)
Figyelt kérdés
[link] , [link] ,+ az h nem vagyok vékony szóval van combom,de a derekam vékony..így nemtudom milyen farmert vegyek..illetve milyen stílusút?2010. márc. 18. 15:17
1/9 anonim válasza:
Sztem egyenesszárú nadrágot vegyél(ne répaszárút) és hordj magassarkút mert az hosszítja a "vastag" combokat!
Hogy mennyi pénzt vigyél?arról gőzöm sincs!(nem tudom ,hogy hogyan állsz anyagilag)!De csak tudod, hogy mennyi kell!:DD
20L
2/9 A kérdező kommentje:
Hát pont az hogy nem..nem nagyon szoktam plázákba járni ha megyek is akkor csak moziba..Szóval..nemtudom..ezért kérdezem:D
2010. márc. 18. 15:27
3/9 anonim válasza:
1 nadrág kb 10ezerbe kerül a plázákba. ehhez viszonyíts...
4/9 anonim válasza:
A westendben minden elég drága, úgyhogy "pár" cucchoz is kell pénz bőven. Nadrágból a sötétebb színeket részesítsd előnyben és ne vegyél lefelé szűkülő gatyát, akkor már inkább egyenes szárút. Ne legyen semmilyen koptatás a fenekén, minél nagyobb a zsebe, illetve minél lejjebb van, annál jobban slankít. Esetleg ha egy övet is beszerzel, és mell alá teszed fel, az szépen kiemeli a derekadat és eltereli a figyelmet a problémás részekről.
5/9 A kérdező kommentje:
Oké,köszi a tippeket:) És ilyen emo kiegészítőket,dolgokat hol lehet venni ott?:)
2010. márc. 18. 16:57
6/9 anonim válasza:
Egy szebb színes kardigán 8000-10.000 körül van, egy farmer szintén, pólók 4000. Járj körbe mindent, sok helyen van leárazás, csak okosan;)
7/9 A kérdező kommentje:
20.000Ft-ot kapok.Annyi elég lesz?
2010. márc. 18. 17:46
8/9 anonim válasza:
tudsz belőle venni talán 1 nadrágot és két felsőt (?)
9/9 A kérdező kommentje:
ha körülnézek rendesen akkor több mindent is tudok.:D Max egy nacit akarok venni,inkább több felsőt meg "sok" kiegészítőt
2010. márc. 18. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!