Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szoktatok felvenni akkor,...

Mit szoktatok felvenni akkor, amikor ruhát vásárolni mentek? Pl. Westendbe, arénába

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:
legyél elegáns, de ez sztem nem vmi jó kérdés amit akarsz azt veszel fel, de ha be akarsz illeszkedni akkor inkább elegáns legyél
2010. aug. 29. 08:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Én életembe csak 1szer voltam a Westendben, akkor is csak osztkiránduláson a mozi miatt...volt rajtam 1 csőnaci póló meg pulcsi...azt csá. :D
2010. aug. 29. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
hát én ruhát vásárolni kényelmes cuccban szoktam (mivel nem perc mire találok amit akarok) és olyanban,amit könnyű le-fel venni (mert ugye próbálni kell)
2010. aug. 29. 11:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezek annyira nem igényes helyek, hogy elegánsnak kéne lenni hozzájuk, én általában úgy megyek, ahogy vagyok. Szóval a normál hétköznapi ruhámban. A westendet kifejezetten igénytelene helynek tartom egyébként.

Ha valami nagyon drága üzletbe mennék vásárolni, mint a cavalli pl, mert lenne annyi pénzem, akkor biztos elegánsabban öltöznék, hogy egyáltalán kinézzék belőlem, hogy ott vásárolok, de amúgy ha oda mennék be a hétköznapi ruhámban, sztem akkoris szóba állnának velem.

Egyébként meg nem értem mit jelent az, hogy beilleszkedni, ilyen esetben, hiszen az ember odamegy a barátnőivel, nézelődik egy délutánt, megveszi, amit akart, vagy ami megtetszett, aztán egy darabig a hely közelébe sem megy. Én ott nem szoktam ismerkedni, tehát nem is akarok beilleszkedni sem...

2010. aug. 29. 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A Westend nem egy közösség, ahova be lehet illeszkedni. Legalábbis számomra nem...Én alapból szeretek elegánsabb ruhákban járni, ebben érzem jól magam. Tehát amikor tehetem eszerint öltözködöm. De ez teljesen stílusfüggő. Nehogy már egy bevásárlóközpont miatt kiöltözzön valaki..Persze sokan azért mennek, hogy mutogassák magukat, de az elég szánalmas. Amúgy a Westend tényleg igénytelen hely, a metróból csak úgy özönlenek a legkülönfélébb emberek (negatív értelemben). Meg csomó bolt tele van bunkó eladólányokkal, akik hatalmas szívességet tesznek a kiszolgálással. Szerintem ha vásárolni akarsz és nem csak nézelődni mész vagy moziba, egy kényelmes, egyszerűen levehető ruhában érdemes menni + lapos cipőben. Sokkal könnyebb lesz próbálni.
2010. aug. 29. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!