Mit szoktatok felvenni akkor, amikor ruhát vásárolni mentek? Pl. Westendbe, arénába
Ezek annyira nem igényes helyek, hogy elegánsnak kéne lenni hozzájuk, én általában úgy megyek, ahogy vagyok. Szóval a normál hétköznapi ruhámban. A westendet kifejezetten igénytelene helynek tartom egyébként.
Ha valami nagyon drága üzletbe mennék vásárolni, mint a cavalli pl, mert lenne annyi pénzem, akkor biztos elegánsabban öltöznék, hogy egyáltalán kinézzék belőlem, hogy ott vásárolok, de amúgy ha oda mennék be a hétköznapi ruhámban, sztem akkoris szóba állnának velem.
Egyébként meg nem értem mit jelent az, hogy beilleszkedni, ilyen esetben, hiszen az ember odamegy a barátnőivel, nézelődik egy délutánt, megveszi, amit akart, vagy ami megtetszett, aztán egy darabig a hely közelébe sem megy. Én ott nem szoktam ismerkedni, tehát nem is akarok beilleszkedni sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!