Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet hogy női ruhát vettem...

Lehet hogy női ruhát vettem férfi létemre?

Figyelt kérdés

Egy turkálóban vettem egy Skinny Polo Ralph Lauren galléros pólót narancssárga színben. Rákerestem erre és azt láttam képeken hogy nők hordják ezt a fajtát. Tényleg rosszat vehettem? Felraktam róla pár képet is:

[link]

[link]

[link]

2015. okt. 30. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem így férfinak tűnik.

De felhúzva gondolom, látod, hogy milyen.

Azzal meg nem kell foglalkozni, hogy mi van beleírva.

2015. okt. 30. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem unisex. Ilyet bárki hordhat, mondjuk én nő létemre nem vennék fel ilyet, nem éppen nőies viselet. Utcán is inkább férfiakon látni ilyeneket.
2015. okt. 30. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Es akkor mi van!

Sok no hord ferfias ruhat (ferfi acelbetetes bakancs)vagy kifejezetten ferfi ruhat mert valamiert praktikusabb,kenyelmesebb,tehat ha neked is meg van az elozo ket komfort akkor nyugodtan hordjad.

2015. okt. 30. 14:34
 4/6 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerintem tök mindegy, mivel azért vetted meg, mert tetszett. Nehogy már egy póló döngölje a földbe azt a nagy erős férfiasságod....
2015. okt. 30. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Unisex.

Nem kell ezen fennakadni.

Én sportcipőt mindig férfi részlegen vettem magamnak. :)

2015. okt. 30. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Meg is lenne a véleményem az olyan "nőkről", akik ilyeneket felvesznek. Nem divat ez már férfinak sem...
2015. okt. 31. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!